Afdeling Veere

KHN afdelingsnieuws

Inspirerende Netwerkbijeenkomst 'Innovatie & Duurzaamheid' 5 september in Zoutelande

16-08-2019
-

Ondernemend Veere én gemeente Veere zijn volop bezig met de uitdagingen en kansen rondom duurzaamheid, ondernemerschap, toerisme en recreatie. Om elkaar daarover te informeren en te inspireren, nodigen wij u, mede namens FOV, uit voor een inspirerende netwerkbijeenkomst.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Luister naar inspraak KHN over stranden en leefbare kernen Veere

23-04-2019
-

Namens KHN heeft Michel Kloeg donderdag 11 april de gemeenteraad in Veere toegesproken.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Netwerkbijeenkomst Innovatie & Duurzaamheid

16-08-2019 - Ondernemend Veere én gemeente Veere zijn volop bezig met de uitdagingen en kansen rondom duurzaamheid, ondernemerschap, toerisme en recreatie. Om elkaar daarover te informeren en te inspireren organiseren wij op donderdag 5 september een inspirerende netwerkbijeenkomst voor Veerse ondernemers. U bent van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur op Camping Weltevreden te Zoutelande.Meer informatie over het programma of aanmelden? Bekijk hier de uitnodiging.

Inspirerende Netwerkbijeenkomst 'Innovatie & Duurzaamheid' 5 september in Zoutelande

16-08-2019 - Ondernemend Veere én gemeente Veere zijn volop bezig met de uitdagingen en kansen rondom duurzaamheid, ondernemerschap, toerisme en recreatie. Om elkaar daarover te informeren en te inspireren, nodigen wij u, mede namens FOV, uit voor een inspirerende netwerkbijeenkomst. Ondernemend Veere én gemeente Veere zijn volop bezig met de uitdagingen en kansen rondom duurzaamheid, ondernemerschap, toerisme en recreatie.