Afdeling Veere

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Minder verkoop van alcohol aan Veerse jeugd

19-04-2019 - DOMBURG - De Veerse horeca en middenstand verkopen minder alcoholhoudende drank aan de jeugd. Vergelijken met 2017 nam dat vorig jaar fors af, blijkt uit een notitie van het dagelijks bestuur van de gemeente. In 2017 konden mystery-shoppers zonder problemen bijna overal drank kopen. Vorig jaar in nog maar 39 procent van de gevallen. Zowel in 2017 als vorig jaar bezochten mystery-guests de (drank)winkels en de horeca in de gemeente.

Nieuw dorpshart om trots op te zijn

18-04-2019 - Restauranthouder Marja Davidse vindt de nieuwe Dorpsstraat in één woord 'super'. ,,Echt een hele verbetering", zegt de Oostkapelse onderneemster als ze door de straat loopt waar bouwvakkers de laatste klussen uitvoeren. ,,Daar hebben we zeker 25 jaar op gewacht."Ze wijst naar Arjan Maljaars, de voorzitter van Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle. ,,Dankzij hem is dit werk…

Stroomstoring legt culinair Veere plat

17-04-2019 - De stroomstoring werd rond vijf uur gemeld. Gapinge had ook een half uur last, maar daar is sinds half zeven weer stroom. De storing zorgt ook voor overlast bij restaurants. Bij restaurant De Werf zitten ze met de handen in het haar. "We kunnen niks meer", zegt eigenaar en kok Paul Melis. "Vervelend, want het is toch best wel druk nu het paasvakantie is voor de Duitsers en de Belgen."'Het is overmacht'"We waren net de personeelsmaaltijd aan't koken toen alles eruit schoot", zegt Melis.