Afdeling Veghel

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Uitnodiging workshop Meierijstad & Bernheze Wet Arbeidsmarkt in Balans, ben erbij!

14-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op dinsdag 5 november 2019!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Update actualiteiten gezamenlijke horeca in Meierijstad, wie denkt er met ons mee?

05-04-2019
-

Na een druk 2018 kunnen en mogen wij ook in 2019 zeker niet achterover leunen, er liggen vanuit de gemeente nog een aantal beleidsstukken die opgesteld moeten worden en dus is het vol aan de bak en fanatiek aan de slag.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Lokaal horecanieuws in de media

Autismecafé begint aan een nieuw seizoen

19-08-2019 - VEGHEL/BERNHEZE - De zomervakantie is voor voorbij gevlogen en het werkende leven is voor velen alweer begonnen. Dat betekent ook de start van een nieuw seizoen voor het Autismecafé. Op maandagavond 26 augustus, van 19.30 tot 22.00 uur zijn de deuren van het café weer geopend. In het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel is er dan volop gelegenheid om bij te kletsen over de vakantie, of je nu naar een tropisch eiland bent afgereisd of dicht bij huis bent gebleven.

Nieuw Aziatisch restaurant opent aan Markt Veghel

16-08-2019 - VEGHEL -  Aan de Markt in Veghel opent begin september Aziatisch restaurant Oishi haar deuren. In het al drie jaar leegstaande horecapand werkt de familie van eigenaresse Sumyantmon Soe (23) hard aan de inrichting van de zaak. Philip van den Brand 16-08-19, 18:25 Bron: BD Delen per e-mail Sluit ,,Ik was al even in de omgeving aan het rondkijken naar een plek om een nieuw restaurant te beginnen en zo stuitte ik op dit pand aan de Markt in Veghel", vertelt de jonge onderneemster uit Oss.

Hutten houdt grote Wonka-actie

16-08-2019 - VEGHEL - Cateraar Bob Hutten stopt gouden tickets in de verpakking van 'Kuukskes van Vruuger'. Wie zo'n kaartje vindt, mag deelnemen aan een rondleiding in de keuken van Hutten en bij bakkerij Van Leur in Veghel, die de actie ondersteunt. Hutten organiseert de tour in het kader van het 90-jarig bestaan van het Veghelse caterigsbedrijf.