Afdeling Veghel

KHN afdelingsnieuws

19 juni Eerste ontmoetingsdag Platform Gastvrij Meierijstad

06-06-2019
-

Onlangs zijn we, zoals je wellicht hebt gehoord en gelezen, gekomen tot een platform Gastvrij Meierijstad. Een platform om de vrijetijdseconomie in Meierijstad te stimuleren. Een platform wat is gericht op vrijetijdsondernemers. Het belangrijkste doel van het platform is om een bijdrage te leveren aan de verdere verbetering van het recreatief-toeristisch product Meierijstad.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Update actualiteiten gezamenlijke horeca in Meierijstad, wie denkt er met ons mee?

05-04-2019
-

Na een druk 2018 kunnen en mogen wij ook in 2019 zeker niet achterover leunen, er liggen vanuit de gemeente nog een aantal beleidsstukken die opgesteld moeten worden en dus is het vol aan de bak en fanatiek aan de slag.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Broodje apart wint gouden award

09-03-2018
-

Lunchroom Broodje Apart is erin geslaagd een Gouden Award te winnen bij de verkiezing van het leukste restaurant van Nederland 2018.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.