Afdeling Veldhoven

KHN afdelingsnieuws

KHN Veldhoven organiseert 3 herhalingscursussen BHV september

12-08-2019
-

Zoals jullie van ons gewend zijn, organiseren wij voor alle geïnteresseerde leden een BHV herhalingscursus.

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

12-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

12,5 jarig lidmaatschap KHN voor Golfclub Gendersteyn in Veldhoven

05-07-2019
-

Onder de rook van Eindhoven en middenin het Brabantse land vind je een meer dan gastvrije golfaccommodatie. De gastvrijheid merk je direct zodra je het paviljoen binnenloopt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Lokaal horecanieuws in de media

Gezichten van de horeca: Bij De Kleine Man in Zeelst zijn vaste klanten vrienden

12-08-2019 - ZOMERSERIEVELDHOVEN- Tien jaar geleden kachelden veel cafés achteruit. Tegen de stroom in maakten Ine en Ad van Gerwen van De Kleine Man in Zeelst een bloeiende kroeg.

KHN Veldhoven organiseert 3 herhalingscursussen BHV september

12-08-2019 - Zoals jullie van ons gewend zijn, organiseren wij voor alle geïnteresseerde leden een BHV herhalingscursus. Zoals jullie van ons gewend zijn, organiseren wij voor alle geïnteresseerde leden een BHV herhalingscursus. Ieder lid (horecazaak) mag op kosten van KHN Veldhoven, 2 werknemers opgeven. Per groep hebben we ruimte voor maximaal 12 deelnemers. We delen in, volgens het "wie het eerst komt, wie het eerst maalt principe".