Afdeling Voorne-Putten zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Zuid-Holland-Zuid

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Renata Beijen en ik vervang tijdelijk Maartje Roodsant in uw gebied. Naast individuele relatiebeheerbezoeken ondersteun ik u ook bij collectieve (bestuurs)zaken.

Lokaal horecanieuws in de media

Uit de oude doos...

19-04-2019 - De oudheidkamer vertoont zaterdag 20 april weer oude films. De door Adr. Kweekel, Arie van Hamburg en dokter Jurrjens gemaakte 8 mm-films zijn gedigitaliseerd en een deel daarvan wordt nu vertoond. Spijkenisse - Te zien zijn beelden uit 1945 van de huldiging van de hulpverleners tijdens de tyfusepidemie op de Oostkade voor Café Sport.

Nissewaardpenning voor Gerard de Haan

19-04-2019 - SLIEDRECHT Gerard de Haan heeft donderdag 18 april de Nissewaardpenning ontvangen uit handen van wethouder Léon Soeterboek. De uitreiking vond plaats in restaurant De Meiden van de Molen in Spijkenisse. Gerard de Haan was van 1994 tot 2003 voorzitter van de ondernemersfederatie Spijkenisse (OFS). De OFS is in 1987 opgericht om de collectieve belangen te behartigen van het bedrijfsleven in Spijkenisse.

De Haan krijgt Nissewaardpenning met oorkonde uitgereikt

18-04-2019 - SPIJKENISSE / SLIEDRECHT - Gerard de Haan heeft donderdag 18 april 2019 de Nissewaardpenning ontvangen uit handen van wethouder Léon Soeterboek (ONS Nissewaard) voor zorg, welzijn, cultuur, economische zaken en evenementen. De uitreiking vond plaats in restaurant De Meiden van de Molen in Spijkenisse. De Haan kreeg de onderscheiding voor zijn inzet in de gemeente Nissewaard. Gerard de Haan (links) uit Sliedrecht staat hier samen met de wethouder van de gemeente Nissewaard.