Afdeling Voorne-Putten zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Gemeente Hellevoetsluis houdt APV bijeenkomst op 9 juli, jouw input wordt gevraagd

17-06-2019
-

De gemeente Hellevoetsluis start binnenkort een overleg om de APV te herzien. Koninklijke Horeca Nederland is gevraagd om aan te sluiten, dus horen wij graag van jou wat je gewijzigd zou willen zien.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Lokaal horecanieuws in de media

'Ongelofelijk dat we gouden beker van het Louvre mogen lenen'

17-06-2019 - Kanonschoten bulderden zaterdagavond door Brielle. De binnenstad ging even terug naar de Gouden Eeuw, de eeuw van grote zeeslagen én gebroeders De Witt. De tentoonstelling Iconen van de Gouden Eeuw is geopend verklaard.

Gemeente Hellevoetsluis houdt APV bijeenkomst op 9 juli, jouw input wordt gevraagd

17-06-2019 - De gemeente Hellevoetsluis start binnenkort een overleg om de APV te herzien. Koninklijke Horeca Nederland is gevraagd om aan te sluiten, dus horen wij graag van jou wat je gewijzigd zou willen zien. De gemeente Hellevoetsluis start binnenkort een overleg om de APV te herzien. Koninklijke Horeca Nederland is gevraagd om aan te sluiten, dus horen wij graag van jou wat je gewijzigd zou willen zien.

Gasterij de Bollaarshoeve ontvangt donatie

17-06-2019 - Oostvoorne - Op vrijdag 14 juni om 11.00 uur ontving Gasterij de Bollaarshoeve uit handen van Riet Eggink van Kringloopwinkel Het Vervolg uit Oostvoorne een donatie. Dankzij deze donatie kunnen de cliënten die bij deze horecalocatie werken een dagje uit. Kringloopwinkel Het Vervolg doet regelmatig een schenking aan goede doelen in de regio. De Gasterij paste perfect in dit plaatje.