Afdeling Waterland

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Uitnodiging 23 september Conferentie Markermeer-IJmeer Dynamiek en verbinding

05-07-2019
-

Het Markermeer-IJmeer: een groot zoetwatermeer van internationaal natuurbelang in het hart van Nederland. Overheden en bedrijfsleven werken samen om het gebied vitaler en veerkrachtiger te maken.

Doe mee met de enquête winterterrassen horeca gemeente Waterland

20-05-2019
-

Bewoners van de gemeente Waterland worden van harte uitgenodigd om de enquête over de winterterrassen bij horecagelegenheden in te vullen.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

KHN Purmerend gaat met nieuw bestuur stevig aan de slag

19-03-2019
-

Op 7 maart 2019 heeft KHN Purmerend drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Arwin Versteijne heeft voorzittershamer opgepakt. Arwin heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiasme aan de slag: “KHN Purmerend gaat zich de komende tijd onder andere richten op het vormen van de terrasnota, het herzien van het horecaconvenant en het stimuleren van de arbeidsmarkt.”

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Korte Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend gehouden op 5 december 2018

12-12-2018
-

Op woensdag 5 december jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

Lokaal horecanieuws in de media

Horecaman in hart en nieren Hans Dekker (65): 'Ik hou echt van mensen, maar dronkenlappen krijgen een chagrijnige kop'

17-08-2019 - Horecaman in hart en nieren Hans Dekker (65) organiseert dit jaar voor de dertigste keer het Ilpendamse muziekfestival Parckpop. Van pensioen wil hij niks horen: "Dat woord bestaat niet." Dekker drinkt ontspannen een glaasje water op het terras van Het Wapen van Ilpendam, de enige kroeg van het dorp. Hij runt het café al 32 jaar, samen met zijn vrouw Janny. Regelmatig groet hij bekenden ...

Chez Etienne in Landsmeer is de klap weer te boven

15-08-2019 - ,,De kalfsbouillon staat weer te pruttelen en de kreeftensoep staat ook alweer op'', zegt Etienne Bode van de Landsmeerse Bistrot Chez Etienne verheugd. ,,Het was keihard werken de afgelopen weken, maar het is gelukt: we zijn weer open.'' Het restaurant van Etienne en zijn vrouw Eveline aan de Dorpsstraat werd een paar weken geleden geramd door een auto. Er raakte niemand gewond, maar de ravage was enorm. Het horeca-echtpaar liet zich ...

Nieuw fietspad langs de N247 in Katwoude

15-08-2019 - 15-8-2019 om 12:00 Een langgekoesterde wens van de provincie Noord-Holland lijkt nu in vervulling te gaan. Er komt een nieuw fietspad langs de N247 in Katwoude, tussen Hotel Volendam Van der Valk en Monnickendam (bij de Irene Hoeve in Katwoude).   Met de familie Leek, eigenaar van de kaas- en klompenboerderij Irene Hoeve, is overeenstemming bereikt over de verkoop van een strook grond.