Cursus Social Media (1 dag)

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van uw gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe wordt u actief op social media? Waar moet u beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet u in een dag hoe u uw social media organiseert.

Met de KHN-cursus ‘Social Media’ leert u in een dag alle ins en outs van online marketing en social media. Zo is uw bedrijf online zichtbaar bij de juiste doelgroepen. Dat is dubbele winst: u krijgt meer impact bij de juiste doelgroepen in minder tijd.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor communicatie. Er zijn twee cursussen beschikbaar, gericht op ondernemingen met verschil in grootte. Op deze manier kan de trainer zich beter richten op de specifieke leerdoelen en klantbehoeften tijdens de cursus. Bij de cursusdata ziet u welke datum voor welke doelgroep bedoeld is:

 • t/m 14 fte's: ondernemingen met 0 tot 14 medewerkers
 • > 15 fte's: ondernemingen met meer dan 15 medewerkers
 
Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet u:
 • Hoe u een contentstrategie en contentkalender maakt
 • Wat de functies en mogelijkheden zijn van de socialmediakanalen
 • Welke apps en tools u kunt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn
 • Hoe u offline en online-activiteiten combineert
 • Hoe u voor een grotere online naamsbekendheid zorgt
 • Hoe u tijd bespaart (met 15 minuten per dag kunt u al veel bereiken)
 • Waar uw berichten per kanaal aan moeten voldoen
 • Hoe u een goed bericht opmaakt voor social media
 • Hoe u meer interactie uitlokt

Programma
Op deze dag is de social media specialist uw gids in het digitale tijdperk. U wordt meegenomen in de huidige en toekomstige digitale marketingmogelijkheden en krijgt uitleg over hoe een online marketingstrategie in elkaar zit. Social media spelen daarbij een grote rol. U leert hoe u zichzelf en uw personeel veel tijd bespaart terwijl de impact versterkt. Hoe maakt u een goed bericht op social media? Verschillende socialmediakanalen komen aan bod: Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ook behandelen we de juiste tekstopmaak voor uw bedrijfswebsite of blog. 

Trainer cursus 

Lydia van den Brink

Socialmedia-expert

 

Direct toepasbaar
Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een concreet en praktisch contentplan. Tijdens de cursus maakt u gebruik van uw eigen laptop. U kunt dan ook al direct het geleerde in praktijk brengen en social media berichten plaatsen.

Incompany
Deze training is ook exclusief voor uw bedrijf (incompany) te boeken. Meer weten? Neem contact op met KHN BedrijfsAdvies: 0348 48 94 19 of mail naar khnbedrijfsadvies@khn.nl.

Kosten & betaling

  Ondernemingen t/m 14 fte's Ondernemingen vanaf 15 fte's
KHN-leden € 245 (exclusief btw) € 295 (exclusief btw)
Niet-leden € 295 (exclusief btw) € 350 (exclusief btw)

Prijzen per persoon inclusief broodjeslunch. Na afloop van de cursus ontvangt u een factuur.

Data, locaties & aanmelden

01-10-2018Cursus Social Media (t/m 14 fte's)WoerdenAanmelden
29-10-2018Cursus Social Media (> 15 fte's)RoosendaalAanmelden
12-11-2018Cursus Social Media (t/m 14 fte's)DeventerAanmelden
Terug
Wat zeggen leden over deze cursus?

Mirjam de Vries

WestCord Hotels
“De cursus Social Media heb ik als heel positief ervaren. De trainers waren zeer ervaren en deskundig. Ik heb een duidelijk beeld van mijn doelgroepen en welke kanalen ik moet inzetten om hen te bereiken. Tijden de cursus heb ik handige tips en trucs gekregen. De duidelijke, heldere voorbeelden uit de praktijk maakten het compleet. Een aanrader voor (horeca) bedrijven om de (potentiële) gasten te bereiken!”