Cursus Social Media (1 dag)

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van uw gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe wordt u actief op social media? Waar moet u beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet u in een dag hoe u uw social media organiseert.

Met de KHN-cursus ‘Social Media’ leert u in een dag alle ins en outs van online marketing en social media. Zo is uw bedrijf online zichtbaar bij de juiste doelgroepen. Dat is dubbele winst: u krijgt meer impact bij de juiste doelgroepen in minder tijd.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor communicatie.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet u:

  • Hoe u een contentstrategie maakt
  • Hoe u een contentkalender maakt
  • Wat de functies en mogelijkheden zijn van de socialmediakanalen
  • Hoe u offline en online-activiteiten combineert
  • Hoe u voor een grotere online naamsbekendheid zorgt (zo weten meer gasten u te vinden)
  • Hoe u tijd bespaart (met 15 minuten per dag kunt u al veel bereiken)
  • Waar uw berichten per kanaal aan moeten voldoen
  • Hoe u een goed bericht opmaakt voor social media
  • Hoe u meer interactie uitlokt

Programma
Op deze dag is digital marketingspecialist Remy Steijger uw gids in het digitale tijdperk. Hij neemt u mee in de huidige en toekomstige digitale marketingmogelijkheden. Ook legt hij uit hoe een online marketingstrategie in elkaar zit. Social media spelen daarbij een grote rol. U leert hoe u zichzelf en uw personeel veel tijd bespaart terwijl de impact versterkt. Hoe maakt u een goed bericht op social media? Verschillende socialmediakanalen komen aan bod: Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ook behandelen we de juiste tekstopmaak voor uw bedrijfswebsite of blog. 

Extra
Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een concreet en praktisch contentplan. Neem uw laptop mee als u uw eerste social media berichten al tijdens de cursus wilt plaatsen!

Incompany
Deze training is ook exclusief voor uw bedrijf (incompany) te boeken. Meer weten? Neem contact op met KHN BedrijfsAdvies: 0348 48 94 19 of mail naar khnbedrijfsadvies@khn.nl.

Kosten & betaling
KHN-leden betalen € 245 (exclusief btw) per persoon inclusief broodjeslunch. De prijs voor niet-leden is € 295 (exclusief btw). Na afloop van de cursus ontvangt u een factuur.

Data, locaties & aanmelden

27-11-2017Cursus Social MediaZoetermeerAanmelden
Terug
Doe de masterclass Wie is die gast
Wat zeggen leden over deze cursus?

Mirjam de Vries

WestCord Hotels
“De cursus Social Media heb ik als heel positief ervaren. De trainers waren zeer ervaren en deskundig. Ik heb een duidelijk beeld van mijn doelgroepen en welke kanalen ik moet inzetten om hen te bereiken. Tijden de cursus heb ik handige tips en trucs gekregen. De duidelijke, heldere voorbeelden uit de praktijk maakten het compleet. Een aanrader voor (horeca) bedrijven om de (potentiële) gasten te bereiken!”