Cursus Social Media (1 dag)

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Met deze cursus ‘Social Media’ van Horeca Maatwerk leer je in een dag alle ins en outs van online marketing en social media. Zo is je bedrijf online zichtbaar bij de juiste doelgroepen. Dat is dubbele winst: je krijgt meer impact bij de juiste doelgroepen in minder tijd.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor communicatie. Er zijn twee cursussen beschikbaar, gericht op ondernemingen met verschil in grootte. Op deze manier kan de trainer zich beter richten op de specifieke leerdoelen en klantbehoeften tijdens de cursus. Bij de cursusdata zie je welke datum voor welke doelgroep bedoeld is:

 • Ondernemingen met 0 tot 14 medewerkers
 • Ondernemingen met meer dan 15 medewerkers
Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet je:
 • Hoe je een contentstrategie en contentkalender maakt
 • Wat de functies en mogelijkheden zijn van de socialmediakanalen
 • Welke apps en tools je kunt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn
 • Hoe je offline en online-activiteiten combineert
 • Hoe je voor een grotere online naamsbekendheid zorgt
 • Hoe je tijd bespaart (met 15 minuten per dag kun je al veel bereiken)
 • Waar jouw berichten per kanaal aan moeten voldoen
 • Hoe je een goed bericht opmaakt voor social media
 • Hoe je meer interactie uitlokt

Programma
Op deze dag is de social media specialist jouw gids in het digitale tijdperk. Je wordt meegenomen in de huidige en toekomstige digitale marketingmogelijkheden en krijgt uitleg over hoe een online marketingstrategie in elkaar zit. Social media spelen daarbij een grote rol. Je leert hoe je jezelf en je personeel veel tijd bespaart terwijl de impact versterkt. Hoe maak je een goed bericht op social media? Verschillende socialmediakanalen komen aan bod: Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ook behandelen we de juiste tekstopmaak voor jouw bedrijfswebsite of blog.  

Direct toepasbaar
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concreet en praktisch contentplan. Tijdens de cursus maak je gebruik van je eigen laptop. Je kunt dan ook al direct het geleerde in praktijk brengen en social media berichten plaatsen.

Incompany
Deze training is ook exclusief voor jouw bedrijf (incompany) te boeken. Meer weten? Neem contact op met Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies: 0348 48 94 19 of mail naar bedrijfsadvies@horeca-maatwerk.nl.

Kosten & betaling

  Ondernemingen
t/m 14 medewerkers
Ondernemingen
vanaf 15 medewerkers
KHN-leden € 245 (exclusief btw) € 295 (exclusief btw)
Niet-leden € 295 (exclusief btw) € 350 (exclusief btw)

Prijzen zijn per persoon en inclusief broodjeslunch.

Je ontvangt na afloop van de training een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden, data en locaties

28-10-2019Cursus Social Media (t/m 14 fte's)BosschenhoofdAanmelden
12-11-2019Cursus Social Media (vanaf 15 fte's)ArnhemAanmelden
Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.

Uw trainer
Wat zeggen leden over deze cursus?