E-learning Allergenen

KHN heeft een online training ontwikkeld. De e-learning neemt u mee in de wereld van allergenen. U kunt deze e-learning, net als uw personeel, gratis volgen en daarmee uw kennis over allergenen verbeteren.

Wanneer u als aanvulling op de e-learning een examen aflegt en dat met succes afrondt, ontvangt u een certificaat. Dit certificaat geldt als onderbouwing voor uw mondelinge informatie aan de gast (zie optie C in het stappenplan). Het certificaat is een jaar geldig. U kunt het certificaat verlengen door het examen van de e-learning nogmaals af te leggen. Een examen (inclusief evnetueel herexamen) kost 10 euro btw.

Doe de e-learning
Ga naar www.trainingallergenen.nl en doe de e-learning.

Deze e-learning wordt erkend en geaccepteerd door de NVWA
Deze e-learning wordt door de NVWA erkend en geaccepteerd als ondersteuning wanneer u kiest voor mondelinge informatievoorziening. Andere e-learnings of trainingen kunnen u en uw personeel helpen bij meer begrip voor (omgang met) allergenen, maar deze worden niet allemaal door de NVWA geaccepteerd als ‘de e-learning’ die u kunt volgen wanneer u kiest voor mondelinge informatievoorziening.

Meer informatie
Voor vragen, suggesties of meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau de Wit via info@bureaudewit.nl of 036 536 74 20.

Terug
Tools
Meer nieuws over allergenen