Download de gratis KHN App

Alles weten over de nieuwe Hygiënecode? Meld u aan voor de HACCP-training! (halve dag)

Maak uzelf en uw medewerkers bekend met de nieuwe Hygiënecode voor de horeca
Met deze HACCP-training bent u binnen een halve dag volledig op de hoogte van de meest recente voorschriften voor voedselveiligheid en hygiëne.

Voor wie?
De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de training
KHN heeft deze special HACCP-training samen met Bureau de Wit ontwikkeld.
Tijdens de training komen alle onderdelen aan bod die van belang zijn voor een veilige omgang met levensmiddelen in de horeca. Ook behandelen we alle relevante bestaande en gewijzigde onderdelen van de nieuwe Hygiënecode voor de horeca. KHN heeft samen met Bureau de Wit een speciale HACCP-training ontwikkeld.

Programma
Onderdeel van de training is de e-learning over de wijzigingen van de Hygiënecode. Na de klassikale training krijgt u een inlogcode voor deze e-learning. Zo kunt u de oefenstof zelf nog eens doornemen en daarna examen doen. Na succesvol afronden van het examen ontvangt u van Bureau de Wit een (digitaal) diploma.

U kunt de e-learning ook als losse module volgen. U betaalt dan € 15 per persoon, inclusief examen en diploma. Kijk op de website van Bureau de Wit voor meer informatie over de e-learning Hygiënecode.

Kosten & betaling
U betaalt voor de training € 95, inclusief examen. Wilt u ook een exemplaar van de Hygiënecode in boekvorm ontvangen? Dan betaalt u in totaal € 125. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een factuur. Deze factuur dient u binnen zeven dagen na ontvangst te betalen.

Data, locatie & aanmelden
U kunt u voor de HACCP-training aanmelden via de site van Bureau de Wit. Per training zijn slechts twintig plaatsen beschikbaar.

Terug