LinkedIn training (1 dag)

Je wil zichtbaarder worden (zelf en/of met je bedrijf) en denkt: 'maar hoe dan?' Heb je geen idee wat je over jezelf en je bedrijf kunt plaatsen op LinkedIn? En wist je dat je ook nieuwe collega’s kunt vinden via LinkedIn? In deze training krijg je antwoord op deze vragen.

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je weet dan ook hoe je een completer LinkedIn profiel krijgt. Kortom: je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Je neemt je laptop en mobiele telefoon mee om gelijk aan de slag te gaan.

Voor wie?

De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de training

Aan het einde van de training weet je:

  • wat goede content is om te plaatsen (en ook wat je beter niet kunt plaatsen).
  • hoe jij online zichtbaar(der) wordt voor (potentiele) klanten en personeel
  • hoe jij je goed kunt profileren op LinkedIn
  • hoe je je jouw LinkedIn profiel kunt optimaliseren
  • hoe je een contentkalender kunt maken en gebruiken
  • hoe je met minimale inspanningen goed voor de dag komt
  • hoe je vacatures onder de aandacht brengt
  • nog veel meer...

Programma

In de ochtend gaan we aan de slag met jouw LinkedIn profiel en met de bedrijfspagina. Je krijgt veel praktische tips en ook tijd om je profiel zo optimaal mogelijk te vullen en compleet te maken.

Na de lunch gaan we aan de slag met de content; wat kan je op LinkedIn plaatsen? Je krijgt tips en je gaat ook zelf een contentkalender voor de komende tijd maken en vullen. Ook het plaatsen van vacatures komt aan bod en hoe je je kunt presenteren als (interessante) werkgever op LinkedIn.

Kosten & betaling

Deze training wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen € 245 (exclusief btw) per persoon inclusief broodjeslunch. De prijs voor niet-leden is € 295 (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de training een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden, data en locaties

01-10-2019LinkedIn Training (1 dag)WoerdenAanmelden
Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.