Training Scoren met uw WordPress website (halve dag)

Veel horecaondernemers hebben een WordPress website. Dat is een goede keuze gezien de vele (vaak gratis) mogelijkheden van dit contentmanagementsysteem. Helaas worden deze mogelijkheden niet altijd optimaal benut en dat is jammer. Met een paar kleine wijzigingen is het vaak al mogelijk om beter te scoren in Google. Ook de gebruiksvriendelijkheid kan in veel gevallen beter.

Is uw website duidelijk voor bezoekers? En geschikt voor weergave op een smartphone? Na deze training weet u het. Naast de theorie is er tijdens deze training ruimte om uw website te laten beoordelen en vragen te stellen over WordPress.

Voor wie?
De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die zich bezighouden met de website van het bedrijf.

Inhoud van de training
Na het volgen van deze training:

  • Weet u welke mogelijkheden WordPress nog meer heeft en hoe u deze toepast op uw eigen site. Verschillende functionaliteiten (plugins) worden doorlopen en op uw verzoek direct ingesteld op uw eigen website.
  • Wordt de vindbaarheid in Google met u verbeterd door juiste instellingen toe te passen en content op de juiste plekken te optimaliseren (SEO).

Het is een interactieve workshop waarbij rekening is gehouden met ruimte voor uw aanvullende vragen m.b.t. uw eigen WordPress website.

Extra
Haal het maximale uit deze workshop en bereid van te voren uw eigen vragen voor.
De workshop is zo ingericht dat er naast het theoretische gedeelte voldoende tijd is voor individuele advisering. Bij een groep van maximaal 8 deelnemers borgen wij dat hier voldoende gelegenheid voor is.
 
Neem dus uw eigen laptop mee en zorg ervoor dat u gedurende de training toegang heeft tot uw Wordpress account.

Kosten & betaling
De kosten zijn € 140 voor KHN-leden. Niet-leden betalen € 175. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een factuur.

Data, locaties & aanmelden

Er zijn geen cursussen gevonden.
Terug