Workshop Adverteren op Facebook (halve dag)

Maak je gebruik van Facebook voor je horecabedrijf? Dan is de Workshop 'Adverteren binnen Facebook' de volgende stap. Je gaat aan de slag met het maken van jouw eigen Facebook-advertenties. Je leert ze opstellen en verspreiden en de resultaten meten.

In deze hands-on-workshop leer je doeltreffend adverteren op Facebook. Je kunt de workshop zien als een vervolg op de eendaagse Horeca Maatwerk-cursus Social Media. De belangrijkste advertentiemogelijkheden op Facebook komen aan bod en samen met de trainer zet je een Facebook-campagne op die je direct kunt toepassen voor je eigen bedrijf.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en hun werknemers die zich bezighouden met (online) marketing van jouw horecabedrijf.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet je:

  • Hoe je een Facebook-advertentie moet opstellen (tekst en indeling)
  • Hoe je de kosten voor de advertentie zo laag mogelijk kunt houden
  • Hoe offline en online advertenties elkaar kunnen versterken
  • Hoe je je doelgroep(en) het beste bereikt via Facebook
  • Hoe je het maximale haalt uit jouw investering

Programma
Tijdens deze workshop leer je hoe je eenvoudig een advertentieprogramma start via Facebook. We leggen uit waar je op moet letten en hoe je ervoor zorgt dat je advertentie daadwerkelijk leidt tot meer gasten. Ook leer je hoe je Facebook-advertentie eruit moet komen te zien.

Extra
Tijdens deze workshop breng je de theorie direct in de praktijk, dus neem je laptop mee en zorg ervoor dat je tijdens de workshop toegang hebt tot jouw Facebook-account.

Kosten & betaling

Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze workshop zijn voor KHN-leden € 140 (exclusief btw). Niet-leden betalen € 175 (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de workshop een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden, data en locaties

Ik heb interesse in de Workshop Adverteren op Facebook (halve dag)
De datum van deze workshop is nog niet bekend. Houd mij svp op de hoogte.

Bedrijf/organisatie*  
Naam*  
E-mailadres*  
Woonplaats*  
Telefoonnummer*  
Ben je lid van KHN?*  
Opmerkingen
* = Verplicht invullen

Vragen en meer informatie?
Je kunt ook bellen met Horeca Maatwerk op 0348 48 94 19 of mailen naar info@horeca-maatwerk.nl
Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.