Workshop Adverteren op Facebook (halve dag)

Maakt u gebruik van Facebook voor uw horecabedrijf? Dan is de Workshop 'Adverteren binnen Facebook' de volgende stap. U gaat aan de slag met het maken van uw eigen Facebook-advertenties. U leert ze opstellen en verspreiden en de resultaten meten.

In deze hands-on-workshop leert u doeltreffend adverteren op Facebook. U kunt de workshop zien als een vervolg op de eendaagse Horeca Maatwerk-cursus Social Media. De belangrijkste advertentiemogelijkheden op Facebook komen aan bod en samen met de trainer zet u een Facebook-campagne op die u direct kunt toepassen voor uw eigen bedrijf.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en hun werknemers die zich bezighouden met (online) marketing van uw horecabedrijf.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet u:

  • Hoe u een Facebook-advertentie moet opstellen (tekst en indeling)
  • Hoe u de kosten voor de advertentie zo laag mogelijk kunt houden
  • Hoe offline en online advertenties elkaar kunnen versterken
  • Hoe u uw doelgroep(en) het beste bereikt via Facebook
  • Hoe u het maximale haalt uit uw investering

Programma
Tijdens deze workshop leert u hoe u eenvoudig een advertentieprogramma start via Facebook. We leggen u uit waar u op moet letten en hoe u ervoor zorgt dat uw advertentie daadwerkelijk leidt tot meer gasten. Ook leert u hoe uw Facebook-advertentie eruit moet komen te zien.

Extra
Tijdens deze workshop brengt u de theorie direct in de praktijk, dus neem uw laptop mee en zorg ervoor dat u tijdens de workshop toegang heeft tot uw Facebook-account.

Kosten & betaling
 Na afloop van de workshop ontvangt u een factuur.

Kosten & betaling

Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze workshop zijn voor KHN-leden € 140 (exclusief btw). Niet-leden betalen € 175 (exclusief btw). U ontvangt na afloop van de workshop een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden, data en locaties

Ik heb interesse in de Workshop Adverteren op Facebook (halve dag)
De datum van deze workshop is nog niet bekend. Houd mij svp op de hoogte.

Bedrijf/organisatie*  
Naam*  
E-mailadres*  
Woonplaats*  
Telefoonnummer*  
Bent u lid van KHN?*  
Opmerkingen
* = Verplicht invullen

Vragen en meer informatie?
U kunt ook bellen met Horeca Maatwerk op 0348 48 94 19 of mailen naar info@horeca-maatwerk.nl
Terug
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.