Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging (halve dag)

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Voor wie?

De workshop is voor ondernemers met een horecabedrijf.

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop weet je:

  • Welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf te beëindigen
  • Welke voorbereidingen je moet treffen om de onderneming ‘verkoop klaar’ te maken
  • Welke fases er zijn bij een bedrijfsoverdracht
  • Hoe de waardering van een onderneming in zijn werk gaat
  • Wat de mogelijkheden zijn bij een (gedwongen) faillissement

Programma

Tijdens de workshop worden de verschillende mogelijkheden van bedrijfsbeëindiging en/of bedrijfsoverdracht besproken. De bedrijfsadviseur van Horeca Maatwerk geeft praktische tips over zaken die komen kijken bij bedrijfsbeëindiging en/of bedrijfsoverdracht. De workshop begint met een introductieronde, waarin je jouw situatie toe kunt lichten. Vervolgens komen de mogelijkheden van bedrijfsbeëindiging aan bod, met hierin de verschillende fases die doorlopen moeten worden. Aan het eind van de workshop komen overige zaken aan bod en heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan de bedrijfsadviseur van Horeca Maatwerk.  

Kosten & betaling

Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen € 175,00 (exclusief btw) per persoon. De prijs voor niet-leden is € 225,00 (exclusief btw). Na afloop ontvang je een factuur van Horeca Maatwerk.

Data, locaties & aanmelden

23-09-2019Workshop Bedrijfsoverdracht/BedrijfsbeëindigingEindhovenAanmelden
29-10-2019Workshop Bedrijfsoverdracht/BedrijfsbeëindigingWoerdenAanmelden
Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.