Workshop Slim ondernemen in de horeca (halve dag)

Wat staat er eigenlijk in het contract met uw leverancier, zoals uw brouwerij? En welke rechten en plichten heeft u volgens uw huurcontract? Als horecaondernemer wilt u juridisch sterk staan als dat nodig is. Tijdens de workshop Slim ondernemen van KHN krijgt u inzicht in uw juridische positie en risico's.

Tijdens de workshop Slim ondernemen brengen de juristen van KHN uw juridische positie en risico’s in kaart en ontvangt u suggesties voor verbeteringen voor een goede en gezonde bedrijfsvoering.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor (startende) horecaondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de workshop
Hoe sluit u juridisch waterdichte contracten af met uw verhuurder, brouwer en medewerkers? Welke risico’s loopt u? En wat kunt u doen in het geval van een zieke medewerker of een arbeidsconflict? Tijdens de workshop wordt er ook aandacht besteed aan de verschillende rechtsvormen en financieringswijze van een horecazaak.

Aan het einde van de workshop:

  • Bent u zich meer bewust van uw juridische positie tegenover uw gasten, leveranciers en medewerkers
  • Kunt u de risico’s en kwetsbare punten van uw onderneming in kaart brengen en minimaliseren
  • Bent u beter voorbereid op onverwachte gebeurtenissen
  • Weet u hoe u geld kunt besparen (op de huurprijs, op contracten met brouwers of met het invoeren van een debiteurenbeheersysteem)

Kosten & betaling
Leden betalen voor de workshop € 175 (exclusief btw) per persoon, niet leden betalen € 225 (exclusief btw) per persoon. U ontvangt van ons een factuur.

Data, locaties & aanmelden

10-10-2017Workshop Slim ondernemenGelderlandAanmelden
08-11-2017Workshop Slim ondernemenBredaAanmelden
Terug