Download de gratis KHN App

Workshop Slim ondernemen (halve dag)

U heeft al een horecabedrijf of u wilt een horecabedrijf starten met de juiste bedrijfsvorm, waterdichte contracten met leveranciers zoals brouwerijen, een goed huurcontract en geen onnodige risico’s lopen. En u wilt juridisch sterk staan als het dat nodig is.

KHN organiseert de workshop Slim ondernemen van een halve dag. In deze workshop brengen we uw juridische positie en risico’s in kaart en doen we suggesties voor verbeteringen voor een goede en gezonde bedrijfsvoering.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor (startende) horecaondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de workshop
Hoe start ik een onderneming? (Waar moet ik allemaal aan denken: financiering, concept) Hoe bepaal ik de rechtsvorm en wanneer en hoe wijzig ik deze? Hoe sluit ik juridisch waterdichte contracten af met de verhuurder, brouwers, personeel? Welke risico’s loop ik? Welke zaken kom ik onderweg tegen en hoe ga ik daar slim en verstandig mee om? (debiteurenbeheer/ zieke werknemers/ arbeidsconflict)? 

Aan het einde van de workshop:

  • bent u zich meer bewust van uw juridische positie tegenover gast, leverancier en werknemer
  • kunt u de risico’s en kwetsbare punten van uw onderneming in kaart brengen en minimaliseren
  • bent u beter voorbereid op onverwachte gebeurtenissen
  • weet u hoe u geld kunt besparen (op de huurprijs, op contracten met brouwers of met het invoeren van een debiteurenbeheersysteem)

Kosten & betaling
De speciale introductieprijs voor deze workshop is in maart 2017 € 99 per persoon voor leden, niet leden € 150 (exclusief BTW), hierna kost de workshop € 175 per persoon voor leden, niet leden betalen dan € 225 (exclusief btw). Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een factuur. Deze factuur dient u binnen zeven dagen te betalen.

Data, locaties & aanmelden

14-03-2017Workshop Slim ondernemenWoerdenAanmelden
28-03-2017Workshop Slim ondernemenWoerdenAanmelden
15-05-2017Workshop Slim ondernemenRoermondAanmelden
06-06-2017Workshop Slim ondernemenAkersloot/Haarlem ZuidAanmelden
Terug