Download de gratis KHN App

Workshop Succesvol adverteren via Social Media (halve dag)

Maakt u al gebruik van social media voor uw horecabedrijf maar wilt u hier meer uit halen? Hoe brengt u dan bijvoorbeeld de service en de sfeerbeleving van uw bedrijf op een geloofwaardige manier over in een online advertentie? En hoe verschijnt uw advertentie op de juiste pagina’s voor uw publiek? Want alleen zó zorgt u ervoor dat uw investering zichzelf terugverdient.

Doeltreffend online adverteren kunt u leren in deze hands-on-workshop en is een verdieping op de eendaagse KHN Cursus Social Media. De belangrijkste online advertentiemogelijkheden komen aan bod en samen met de trainer zet u een Facebook campagne op die u direct kunt toepassen voor uw eigen bedrijf.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en hun werknemers die zich bezighouden met (online) marketing van het bedrijf.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet u:

  • Hoe u een social media-advertentie moet opstellen (tekst en indeling)
  • Waar u uw doelgroep kunt bereiken, oftewel: welk kanaal voor u het beste is om op te adverteren
  • Hoe u de kosten voor een advertentie zo laag mogelijk kunt houden
  • Hoe offline en online advertenties elkaar kunnen versterken

Programma
Tijdens deze workshop leert u hoe u eenvoudig een advertentieprogramma start via Google, Facebook of LinkedIn. We leggen u uit waar u op moet letten en hoe u ervoor zorgt dat uw advertentie daadwerkelijk leidt tot meer gasten. Ook leert u hoe uw online advertentie eruit moet komen te zien.

Extra
Tijdens deze workshop brengt u de theorie direct in de praktijk, dus neem uw laptop mee en zorg ervoor dat u tijdens de workshop toegang heeft tot uw social media accounts.

Kosten & betaling
De kosten voor deze workshop zijn voor KHN-leden € 140 (exclusief btw). Niet-leden betalen € 175 (exclusief btw). Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een factuur.

Data, locaties & aanmelden

29-05-2017Workshop Succesvol adverteren via Social MediaWOERDENAanmelden
Terug