Training Effectief communiceren met uw medewerkers

Wat is uw visie als werkgever en wat verwacht u van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap goed overkomt bij uw medewerkers? Hoe bereidt u een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor? KHN Amsterdam organiseert een training ‘Effectief communiceren met uw medewerkers’ van een hele dag. Deze training biedt tips en concrete handvatten voor een modern personeelsbeleid.

Tijdens de Training 'Effectief communiceren met uw medewerkers' leert u meer over effectief communiceren, het geven van feedback en het omgaan met weerstand.

Voor wie?
De training is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden in de horeca.

Aan het einde van de training heeft u:

  • Handvatten om uw visie als werkgever te bepalen en over te brengen.
  • Concrete tips en trucs hoe u effectief kunt communiceren met uw medewerkers.
  • Uw vaardigheid in het geven van feedback en omgaan met weerstand vergroot.
  • Een leidraad om een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor te bereiden.

Programma
In deze training gaat u samen met collega-werkgevers en leidinggevenden in de horeca aan de slag. Er wordt aandacht besteed aan uw visie als werkgever en het uitdragen daarvan in uw communicatie en omgang met uw medewerkers. U leert de beginselen van een effectieve communicatie, het geven van feedback en het omgaan met weerstand.

Kosten & betaling
De kosten voor deze training zijn voor leden van KHN-Amsterdam € 120,- per persoon (inclusief lunch en exclusief btw). Voor leden van andere afdelingen van KHN kost de training € 295,-. Voor niet-leden van KHN kost de training € 350,-. U ontvangt van ons een factuur hiervoor.

Afmelden
Aanmelden is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt, verwachten wij ook dat u komt
Afmelden kan alleen per emai via khncursussen@khn.nl. Bij niet-tijdige afmelding zonder geldige reden (uiterlijk 48 uur voor aanvang van de training) zijn wij helaas genoodzaakt € 120,- bij u in rekening te brengen.

Vragen?
Meer weten? Mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348  48 94 76.

Data, locaties & aanmelden
Aantal deelnemers: maximaal 20.

Er zijn geen cursussen gevonden.
Terug
KHN Amsterdam
Courses in English