Workshop Happy Talents: het nieuwe leidinggeven

Deze interactieve workshop van ca. 1,5 uur van KHN Amsterdam in samenwerking met Kolibrie HRM, Happy People, richt zich op het nieuwe leidinggeven: lever een bijdrage aan het geluk van medewerkers en hulp bij het ontwikkelen van talenten.

Happy people, better business

Creëer een gelukkige werkplek en verhoog het bedrijfsresultaat! Ontwikkeling en inzicht in jezelf en in het menselijk kapitaal. De waarde van de organisatie zit in medewerkers.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat tevreden medewerkers gelukkiger zijn. Ze hebben meer energie en voelen zich meer betrokken bij de organisatie. Hierdoor kunnen zij bijdragen aan een positief bedrijfsresultaat. Er zijn veel jonge mensen in de branche werkzaam en er komt ook weer een nieuwe generatie aan.

In deze workshop leer je over geluk op de werkvloer, hoe je dit realiseert en verbetert.

Voor operationeel leidinggevenden

Deze training is bedoeld voor operationeel leidinggevenden in de horeca (supervisors, shiftleaders, bedrijfsleiders, assistent-bedrijfsleiders en operationeel managers).

Aan het einde van de workshop:

  • Weet je hoe je kunt bijdragen aan het zelfvertrouwen van jouw (jonge) medewerkers, zodat ze meer doelen kunnen behalen, gastvrijer zijn, meer gefocust op kwaliteit en gemotiveerder.
  • Weet je de kloof te overbruggen tussen babyboomers en millennials
  • Weet je hoe je zich kunt transformeren van baas in leider, zonder authenticiteit te verliezen

Extra te boeken speciale aanbieding: Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

De Persoonlijke profiel Analyse geeft inzicht in gedrag. Dit gedragsprofiel geeft onder andere inzicht in sterke punten van iemand, of iemand graag samenwerkt en of iemand wordt gedreven door resultaat. Duidelijk wordt welk type werkzaamheden het beste passen bij iemands natuurlijke talenten en of de organisatie optimaal gebruik maakt van de (gedrags)eigenschappen van iemand. Dit werkt ondersteunend in het wervings- en selectieproces, bij het vaststellen van de motivaties van medewerkers en bij het aansturen en motiveren van medewerkers.

Mocht je hier gebruik van willen maken dan ontvang je voorafgaand aan de workshop een link via de mail om een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) in te vullen. Vervolgens wordt de profielanalyse na de workshop individueel besproken in een bedrijfsbezoek door één van de HR-coaches van Kolibrie. Daarna volgt een adviesrapport en worden indien gewenst vervolgstappen (teamanalyses etc.) besproken. Kosten: € 95 per persoon excl. BTW en reiskosten. Deze kosten worden door Kolibrie in rekening gebracht. Geef bij het aanmelden voor de workshop aan of je hier gebruik van wilt maken. 

Kosten en betaling

Wij bieden deze workshop gratis aan, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt, verwachten wij ook dat je komt. Afmelden kan alleen per e-mail via khncursussen@khn.nl. Bij niet-tijdige afmelding (uiterlijk 48 uur voor aanvang van de training) brengen wij € 30 in rekening.

Vragen
Meer weten? Mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.

Data, locatie en aanmelden

Er zijn geen cursussen gevonden.
Terug
Doe de Personeelsscan
KHN Amsterdam
Courses in English