Workshop Hygiënecode

U wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren en u wilt ook dat uw medewerkers daarvan op de hoogte zijn. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt om ter plaatse te nuttigen, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.

KHN Amsterdam organiseert een workshop/presentatie van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de oude en de nieuwe code en hoe u de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken. Deze workshop wordt ook in het Engels gegeven.

Voor wie?

De workshop/presentatie is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop/presentatie:

  • Weet u de verschillen tussen de oude en de nieuwe Hygiënecode
  • Welke stappen u in uw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Bent u op de hoogte van de HACCP-eisen

Programma

Aanvang 9.30 uur (inloop vanaf 9.15) tot circa 12.30 uur. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Kosten & betaling

De kosten voor deze workshop zijn € 30,- per persoon voor leden van Amsterdam (exclusief btw). Leden van andere afdelingen of niet-leden betalen € 35,-. U ontvangt een factuur van ons.

Annuleringsregeling

Als horecaondernemer weet u als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat u op de hoogte bent van onze voorwaarden.  

 

20-11-2018Hygiene Code Workshop in English AmsterdamAanmelden
03-12-2018Workshop HygiënecodeAmsterdamAanmelden
Terug
KHN Amsterdam
Courses in English
Hygienecode_banner_webshop_280x280px_breed