Workshop Hygiënecode

Je wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.

KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken. Deze workshop wordt ook in het Engels gegeven.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop:

  • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen
  • Welke stappen je in jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren

Programma
Aanvang 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur) tot circa 13.00 uur (exclusief broodjeslunch). De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook kun je dan eventueel een (incompany) afspraak inplannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw horecabedrijf te doorlopen.

Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 50
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 75
Niet leden € 125

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Annuleringsregeling
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Vragen?
Meer weten? Mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.

Data, locaties en aanmelden

30-09-2019Workshop HygiënecodeAmsterdamAanmelden
12-11-2019Workshop HygiënecodeAmsterdamAanmelden
02-12-2019Hygiene Code Workshop in English (evening course)AmsterdamAanmelden
Terug
Doe de Personeelsscan
KHN Amsterdam
Courses in English
Hygienecode_banner_webshop_280x280px_breed