Workshop Upselling; Haal meer uit gastcontacten

U wilt optimaal contact met uw gasten. KHN Amterdam organiseert een workshop ‘Upselling’ van een halve dag. De horeca beweegt zich op alle vlakken van de gastvrijheidseconomie. Van toerisme, recreatie, vrije tijd tot zakelijke bestedingen.

Gasten eten, drinken, overnachten en besteden hun vrije en zakelijke tijd in de horeca. Aan u de taak om ervoor te zorgen dat gasten zich prettig voelen en uw inspanningen waarderen. Hoe zorgt u ervoor dat uw gasten zich prettig voelen op uw locatie en bereid zijn meer te besteden in uw bedrijf. 

Voor wie?
Ondernemers en medewerkers in de horeca die meer willen halen uit hun gastcontacten, de tevredenheid willen vergroten en de gast verleiden hun geld binnen het bedrijf te besteden

Aan het einde van de cursus kunt u/heeft u:

  • Heeft u kennis van basisprincipes van communicatie
  • Heeft u inzicht in de eigen manier van communiceren en het effect daarvan op anderen
  • Hanteert u de juiste vraagtechnieken om extra diensten of producten te verkopen
  • Motiveert u de klant door middel van de juiste technieken om tot aankoop over te gaan
  • Zorgt u dat de klant een prettig gevoel overhoudt aan zijn verblijf

Programma
In deze vier uur durende interactieve workshop leert u meer omzet te genereren uit klantcontacten. Dit heeft een tweeledige werking, niet alleen zorgt u voor meer omzet waardoor de continuïteit van de onderneming steviger wordt, ook zal de klantwaardering voor u en het bedrijf waarvoor u werkt toenemen.

De workshop is interactief. Kennis en ervaring uit het werkveld worden gedeeld. Theoretische onderbouwing wordt inzichtelijk gemaakt met praktijkvoorbeelden.

Locatie en tijd
Hampshire Hotel Rembrandt Square, Amstelstraat 17, 1017DA Amsterdam. Tijd: 13.00 tot 17.00 uur (inloop 12.45 uur)

Kosten & betaling
De kosten voor deze workshop zijn € 50 per persoon (exclusief btw) voor leden van KHN Amsterdam. De kosten voor leden van andere afdelingen van KHN en niet-leden zijn € 100,- per persoon (exclusief btw). U ontvangt van ons een factuur hiervoor.

Afmelden
Aanmelden is niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt, verwachten wij ook dat u komt. Afmelden kan alleen per email via khncursussen@khn.nl. Bij niet-tijdige afmelding zonder geldige reden (uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang van de training) zijn wij helaas genoodzaakt € 50,- bij u in rekening te brengen. 

Vragen?
Meer weten? Mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348  48 94 76.

Data, locaties & aanmelden
Maximaal 15 deelnemers

26-06-2018Workshop upsellingAMSTERDAMAanmelden
02-10-2018Workshop upsellingAmsterdamAanmelden
06-11-2018Workshop upsellingAmsterdamAanmelden
Terug