Cursus Sociale Hygiëne

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moeten minimaal twee personen vermeld staan. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Opmerking: Om een goed resultaat te behalen is goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang! Naast het beheersen van de Nederlandse taal is het ook belangrijk dat de dag voor het examen de tijd wordt genomen om de theorie door te nemen. Een goede voorbereiding op het examen zorgt voor een grotere kans van slagen.

Inhoud 
In dagdeel 1 wordt de lesstof doorgenomen, je krijgt huiswerk mee en er wordt een PowerPointpresentatie toegestuurd. De trainer is tussentijds per mail bereikbaar voor vragen. In dagdeel 2 wordt de lesstof nogmaals doorgenomen, eventuele vragen m.b.t. het examen worden beantwoord en aansluitend vindt het schriftelijke examen plaats. Ben je geslaagd dan ontvang je het certificaat binnen 14 dagen.

Tijd: eerste dag van 15.00 uur tot 19.00 uur en tweede dag (opfris/herhaling) 14.30 - 16.00 uur / examen 17.00 uur
Ontvangst is een kwartier voor aanvang, de cursus start op de aangegeven tijd. 
Zorg dat je op tijd aanwezig bent! 
Waar: INVITEZ, ROC Mondriaan, Koningin Marialaan 9, Den Haag

Bereikbaarheid
De locatie Invitez is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station Den Haag is het een wandeling van 10 minuten. Kom je met de auto? Parkeren voor de school is na 14.00 uur gratis.

Cursusdata
24 september 1 oktober 2019
29 oktober en 5 november 2019
3 en 10 december 2019

Kosten 
Leden KHN € 210
Niet-leden € 350

Herexamen € 145 (excl. boek)

Prijzen zijn per persoon exclusief btw en exclusief diner. Inclusief lesboek, examen en certificaat. Na afloop van de training ontvang je een factuur.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

24-09-2019Cursus Sociale Hygiëne 's-GravenhageAanmelden
29-10-2019Cursus Sociale Hygiëne's-GravenhageAanmelden
03-12-2019Cursus Sociale Hygiëne 's-GravenhageAanmelden
Terug
KHN Zuid-Holland Noord