Roosterprogramma

Een goede werksfeer creëren is niet altijd even gemakkelijk. Als ondernemer moet u met verschillende factoren rekening houden. Zo ook met uw personeel, dat iedere maand een correct ingevuld werkrooster verwacht. Maar wat is de beste manier om het rooster in te vullen?

Het is van belang dat u zich houdt aan de roostervoorschriften uit de oude cao of het nieuwe KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement: minimaal 2 weken van tevoren dient u de dagen en tijdstippen waarop moet worden gewerkt aan te geven. Roostert u niet volgens deze systematiek, dan kan uw medewerker de te laat doorgegeven werktijden weigeren. Het werk in de horeca kenmerkt zich door een hoge mate van onregelmatigheid en overwerk. Het is dus belangrijk dat uw medewerkers flexibel zijn.

Roosterprogramma
KHN biedt u een roosterprogramma dat u helpt efficiënt en snel uw personeel in te roosteren. Dit handige hulpmiddel is speciaal ontwikkeld voor de horecaondernemer. Daarnaast houdt het ook de uren en de productiviteit (werkuren tov omzet) bij. Download onder aan dit artikel het roosterprogramma en de bijbehorende handleiding.

Slim: Horeko Planning
Wilt u anno 2017 op een moderne manier uw personeel inroosteren en uw personeelsprocessen beheren? Kijk dan eens naar Horeko Planning van onze partner Horeko: khn.nl/horeko

Vragen?
Heeft u nog vragen over het roosterprogramma? Neem dan contact op met de adviseurs van Info & Advies via 0348 48 94 11 of per mail: khnadvies@khn.nl.

Terug
personeelsscan_banner_285x149
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400