Everybody KHN Appie

21-12-2016

Had u dat ook aan het einde van het jaar? Dat het gi-gan-tisch druk was en u verlangde naar de start van het nieuwe jaar? Als u dit leest is 2017 begonnen. Ik hoop dat u een goed jaar gaat draaien en als ik de berichtgeving moet geloven dan staat het er goed voor.

Het gaat goed met Nederland (getuige het dagelijks groeiende fileleed) en onderzoek van VNO-NCW laat zien dat ondernemers, ook horecaondernemers, vertrouwen hebben in de toekomst. Dat heb ik ook maar als voorzitter van onze branchevereniging vind ik dat er in al dat positivisme wel aandacht moet blijven voor de grote uitdagingen voor onze sector. Zoals een eerlijk speelveld. Flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Goed opgeleide mensen. Een nieuwe Alcoholwet. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

U zult begin 2017 merken dat KHN deze thema’s prominent onder de aandacht gaat brengen. Tijdens Horecava (waar ik u hoop te ontmoeten!) maar ook in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Want hoever de politiek ook van ons af lijkt te staan, een nieuwe coalitie met een nieuw regeerakkoord kan ons toch weer verder brengen. En als dat is afgerond, kunnen we in één adem doorpakken richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, waarvoor 1200 bestuurders in het land de spreekwoordelijke boer op moeten.

En oh ja, tussen de bedrijven door werken we aan een vernieuwd KHN waarmee we u nóg beter kunnen bedienen. Mag ik u een tip geven? Download onze KHN App. Want als u met al die actualiteiten een beetje bij wilt blijven en uw bestuurders van suggesties wilt voorzien, is dat een handig ding.

Terug
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400