Draag een horecaondernemer voor

Bent u of kent u een horecaondernemer die uitblinkt in innovatie? Die horecaondernemer met lef die een mooi, vernieuwend en succesvol bedrijf runt? Een bedrijf dat een inspirerend voorbeeld is voor andere ondernemers? Meld deze ondernemer dan aan voor de verkiezing van de Meest Markante horecaondernemer! Hij of zij maakt dan kans om tijdens de regionale verkiezingen te winnen (in 2018) en uiteindelijk in 2019 mee te dingen naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van het jaar.

Een ondernemer opgeven voor deze verkiezing is heel eenvoudig: hiervoor vult u onderstaand aanmeldingsformulier in. Voorwaarde om een ondernemer aan te kunnen melden is dat u zelf horecaondernemer bent of werkzaam bent bij een andere horecaorganisatie of -bedrijf. Als u het formulier invult en verstuurt controleren wij of de ondernemer voldoet aan de basiseisen om mee te kunnen doen. U hoort dan via KHN hoe de regionale verkiezing verder in zijn werk gaat. 

LET OP! Het is helaas niet meer mogelijk om een ondernemer voor te dragen voor de Markantverkiezing in Brabant, Overijssel, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Midden-Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland-Noord, en Zuid-Holland-Zuid. In deze regio's is de aanmeldperiode al vertreken en/of al een winnaar bekend gemaakt.

 Naam voorgedragen horecaondernemer *  
 Naam horecabedrijf *  
 Adres horecabedrijf *  
 Postcode horecabedrijf *  
 Woonplaats horecabedrijf *  
 Website horecabedrijf *  
 Naam inzender *  
 Adres inzender *  
 Postcode inzender *  
 Woonplaats inzender *  
 Telefoonnummer inzender *  
 E-mailadres inzender *  
 Onderbouwing voordracht *  
Terug
Meest Markant Verkiezingen

https://twitter.com/hashtag/meestmarkant 440507290248937472