KHN On Tour Barcelona oktober 2016

In oktober 2016 ging KHN On Tour twee keer naar Barcelona. Deze Spaanse stad is bij uitstek dé stad waar horeca de afgelopen vijf jaar niet heeft stilgestaan! De klassieke Spaanse tapastentjes worden voorbijgestreefd door unieke trendy horecazaken. Revolutionaire veranderingen zoals de concepten van de wereldberoemde chef Ferran Adria en zijn broer Albert zijn de nieuwe standaard in de Catalaanse hoofdstad.

24 oktober 2016 – 26 oktober 2016
Een groep van 25 horecaondernemers hebben we rondgeleid in Barcelona. We bezochten inspirerende horecazaken, spraken met Nederlandse horecaondernemers die in Barcelona actief zijn en we kregen prachtige rondleidingen inclusief een kijkje in de keuken bij El Nacional. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we alle outlets van de wereldchefs Ferran & Albert Adria bezocht. We hebben zelfs kunnen organiseren dat we een kijkje hebben kunnen nemen bij hun nieuwste (nog niet geopende) zaak “Enigma”! Een reis, boordevol inspiratie voor de ondernemers om toe te passen in hun eigen zaak!

31 oktober 2016 – 2 november 2016
Vanwege het grote succes is er een week later een tweede reis georganiseerd. Wederom bezochten we Barcelona met een groep horecaondernemers om de inspirerende horeca te ontdekken.

Video

De tweede reis naar Barcelona werd bijgewoond door Horeca Nederland TV. Zij hebben een mooie aflevering gemaakt van de KHN On Tour naar Barcelona. Bekijk de video hieronder.

Foto's

Terug
KHN On Tour
Meer info

Buitenlandse tours
Neem contact op met:
Jesse Geboers
M 06 38 69 50 75
jesse@khnontour.nl

Binnenlandse tours
Neem contact op met:
Sandie Chan
M 06 83 21 88 01
s.chan@khn.nl

Tourarchief