KHN On Tour Restaurants Breda 26 juni 2018

Op dinsdag 26 juni 2018 organiseerde KHN On Tour een inspiratietour voor restaurants. 32 enthousiaste ondernemers bezochten inspirerende restaurants in Breda. De groep ging langs bij zes locaties: Restaurant Zwart!, Restaurant Chocolate, Restaurant BarLucca, Restaurant LOFF, de Kiosk & Holland Casino. Het doel van de dag: samen nieuwe inspiratie opdoen en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Restaurant Zwart: Dine in the Dark!

De dag wordt afgetrapt bij restaurant Zwart! Marijn van Dijke vertelt over het speciale concept van zijn restaurant. In de bediening bij Zwart werken voornamelijk blinde mensen. Gasten dineren hier in een compleet donkere ruimte waar je letterlijk geen hand voor ogen ziet. Geblinddoekt wordt ons gevraagd een puzzel op te lossen. Een onmogelijke opgave blijkt al snel. En hoe het is om in het donker te eten mogen we ook zelf ervaren! Tja en als ons dan wordt gevraagd welke gerechten we hebben geproefd is dit lastig te raden. Een unieke ervaring dat was het wel!

Restaurant Chocolat

Restaurant Chocolat is een fine dining restaurant. Bij Chocolat wordt de internationale keuken gecombineerd met Franse en Oosterse invloeden. Eigenaar Dorus Clement licht zijn prachtige horecaconcept toe en geeft aan hoe hij het ervaart om een horecabedrijf te runnen in Breda. We proeven zijn ‘signature-dish’ en ontdekken zelf de bijzondere combinatie die schuil gaat in de keuken van Chocolat.

Restaurant BarLucca

BarLucca is een Italiaans restaurant dat sinds kort wordt gerund door de twee jonge ondernemers, David da Silva en Robin Mol. De heren vertellen hoe zij BarLucca zijn gestart en hoe in hun concept de modern industriële en gezellige sfeer samenkomen.

Restaurant LOFF

Restaurant LOFF is een buffet restaurant waar je betaalt voor het gewicht op je bord. LOFF richt zich vooral op vegetariërs en veganisten. Chef-kok en eigenaresse Marion Pluimes vertelt over haar concept dat bestaat uit puur, vers, eerlijk en 100% biologisch eten. LOFF profileert zich als ideale plek voor een snelle hap maar ook als een zeer geschikt om een avond te ontspannen. LOFF is een hotspot voor foodbloggers, laat Marion weten.

De Kiosk

De Kiosk is samen met restaurant de Sinjoor in handen van Jacco Heijkoop. Jacco vertelt over het zien en benutten van kansen. Bij restaurant de Sinjoor was er geen ruimte voor een terras en daarom heeft hij een tweede zaak geopend aan de overkant van de straat. Op deze plek stond al jaren een oude kiosk en toen deze vrij kwam bedacht hij zich geen moment. De kiosk werd opgeknapt en zijn terras was een feit!

Holland Casino

KHN On Tour Breda sluiten we af bij Holland Casino. We krijgen een rondleiding achter de schermen van de verschillende F&B. Ook nemen we een kijkje in de keuken, de trainingsruimtes voor personeel en de zalen onder het gebouw.

Terug
Meer info

Buitenlandse tours
Neem contact op met:
Jesse Geboers
M 06 38 69 50 75
jesse@khnontour.nl

Binnenlandse tours
Neem contact op met:
Sandie Chan
M 06 83 21 88 01
s.chan@khn.nl

https://twitter.com/hashtag/khnontour 394848438073835520