Inspirerende leden

Inspiratie is onmisbaar voor iedere horecaondernemer. Voor inspiratie hoeft u helemaal niet ver te kijken. Welke inspiratie kunt u bijvoorbeeld opdoen bij collega-ondernemers? Binnen KHN barst het van prachtige, innovatieve ondernemers die andere leden kunnen inspireren. Maak kennis met uw inspirerende collega's! Neem ook eens een kijkje in het KHN-magazine voor nog meer inspiratie.

Jean-Marc van der Stap en Daniël Herbschleb van De Pizzabakkers in Utrecht

Concept: Romeinse pizza's met uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten, prosecco en verse salades

Michiel van der Eerde: ‘Zonder mijn team ben ik nergens’

Ontmoet mister Markant 2016/2017: Michiel van der Eerde (44). De eigenaar en chef-kok van de Amsterdamse restaurants C en Baut werd in januari 2017 uitgeroepen tot Meeste Markante Horecaondernemer van Nederland. KHN sprak met hem over vakmanschap, personeel en de toekomst.

Roderick Heijning van de Frietwinkel in Utrecht

Concept: duurzaamheid, ambacht en biologisch centraal

Kevin de Roos van Tante Nel in Rotterdam

Concept: een authentiek Nederlandse snackbar met een drankvergunning

Wim de Klerk en Sven Beijk van Panenka in Rotterdam

Concept: classy sportsbar met live sportuitzendingen

Jeroen en Monique Vrolijken van Coelenhage in Wezep

Concept: café, restaurant én partycentrum met plek voor 2500 personen

Sam Holtus en Jasper Kool van Happy Tosti in Den Haag

Concept: duurzame en gezonde tosti’s van bijzondere medewerkers

Philip Paternotte en Chloé van Wylick van Grizzl

Concept: maak van Fast Food ‘Good Food’

Joris Visser van Firma Pickles Burgers&Wines

Concept: een burgerrestaurant en wijnbar in één!

Marloes Schlichte Bergen van Blender in Haarlem

Concept: gezond in een hip jasje

Terug