Inspirerende leden

Inspiratie is onmisbaar voor iedere horecaondernemer. Voor inspiratie hoeft u helemaal niet ver te kijken. Welke inspiratie kunt u bijvoorbeeld opdoen bij collega-ondernemers? Binnen KHN barst het van prachtige, innovatieve ondernemers die andere leden kunnen inspireren. Maak kennis met uw inspirerende collega's! Neem ook eens een kijkje in het KHN-magazine voor nog meer inspiratie.

Restaurant Sukade in Meppel: 'Eigentijds met een duurzame twist'

Een vijfgangen groentemenu, een bouillabaisse van bijvangst of een bijzonder stuk vlees. De Meppelaar kan zijn hart ophalen in het monumentale smaeckpakhuys. Maak kennis met restaurant Sukade!  

Jean-Marc van der Stap en Daniël Herbschleb van De Pizzabakkers in Utrecht

Concept: Romeinse pizza's met uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten, prosecco en verse salades

Michiel van der Eerde: ‘Zonder mijn team ben ik nergens’

Ontmoet mister Markant 2016/2017: Michiel van der Eerde (44). De eigenaar en chef-kok van de Amsterdamse restaurants C en Baut werd in januari 2017 uitgeroepen tot Meeste Markante Horecaondernemer van Nederland. KHN sprak met hem over vakmanschap, personeel en de toekomst.

Roderick Heijning van de Frietwinkel in Utrecht

Concept: duurzaamheid, ambacht en biologisch centraal

Kevin de Roos van Tante Nel in Rotterdam

Concept: een authentiek Nederlandse snackbar met een drankvergunning

Wim de Klerk en Sven Beijk van Panenka in Rotterdam

Concept: classy sportsbar met live sportuitzendingen

Jeroen en Monique Vrolijken van Coelenhage in Wezep

Concept: café, restaurant én partycentrum met plek voor 2500 personen

Sam Holtus en Jasper Kool van Happy Tosti in Den Haag

Concept: duurzame en gezonde tosti’s van bijzondere medewerkers

Philip Paternotte en Chloé van Wylick van Grizzl

Concept: maak van Fast Food ‘Good Food’

Joris Visser van Firma Pickles Burgers&Wines

Concept: een burgerrestaurant en wijnbar in één!

Terug