Inspirerende leden

Inspiratie is onmisbaar voor iedere horecaondernemer. Voor inspiratie hoeft u helemaal niet ver te kijken. Welke inspiratie kunt u bijvoorbeeld opdoen bij collega-ondernemers? Binnen KHN barst het van prachtige, innovatieve ondernemers die andere leden kunnen inspireren. Maak kennis met uw inspirerende collega's! Neem ook eens een kijkje in het KHN-magazine voor nog meer inspiratie.

Jean-Marc van der Stap en Daniël Herbschleb van De Pizzabakkers in Utrecht

Concept: Romeinse pizza's met uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten, prosecco en verse salades

Michiel van der Eerde: ‘Zonder mijn team ben ik nergens’

Ontmoet mister Markant 2016/2017: Michiel van der Eerde (44). De eigenaar en chef-kok van de Amsterdamse restaurants C en Baut werd in januari 2017 uitgeroepen tot Meeste Markante Horecaondernemer van Nederland. KHN sprak met hem over vakmanschap, personeel en de toekomst.

Roderick Heijning van de Frietwinkel in Utrecht

Concept: duurzaamheid, ambacht en biologisch centraal

Kevin de Roos van Tante Nel in Rotterdam

Concept: een authentiek Nederlandse snackbar met een drankvergunning

Tsibo Lin van Foodhallen Amsterdam

Concept: overdekte 'markthal' met verschillende eet'kraampjes'

Remco Witberg van K&B Kralingen

Concept: biergarten met eigen uniek karakter en prominente bbq-plek voor de grillmaster  

Terug