Prijzen winnaar Meest Markant

De winnaar van de landelijke verkiezing van de Meest Markant Horecaondernemer ontving een award bestaande uit een Markant-plakaat en een uniek bronzen beeld van kunstenaar Theo van Eldik. 

Prijzen landelijke Meest Markant-winnaar
De landelijke winnaar profiteert twee jaar van de landelijke titel. De landelijke winnaar 2016/2017 ontving naast het Markant-plakaat, een uniek bronzen beeld van Theo van Eldik, een speciale oorkonde en een Meest Markant-muurschildje (met jaaraanduiding). Daarnaast krijgt de landelijke winnaar aan groot artikel in de maarteditie van KHN Magazine (vier pagina's) en een artikel in Entree Magazine (twee pagina's) en kan hij of zij gedurende een jaar gratis deelnemen aan KHN-activiteiten zoals cursussen, trainingen en workshops. Vanzelfsprekend kan de landelijke winnaar ook rekenen op persondersteuning.

theo van eldik Cropped

Bronzen beeld
De winnaar van de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland, ontving een bronzen beeld van kunstenaar Theo van Eldik.
Theo van Eldik is sinds 2005 zelfstandig kunstenaar en maakt (in opdracht) unieke bronzen beelden. Zijn inspiratie haalt hij uit mensen en intermenselijke relaties die hij probeert te combineren in zijn werk. Hij werkt intuïtief: vertrekpunt is een globaal idee of een gevoel van binnenuit en het beeld ontstaat al makende. Zijn werk bestaat hoofdzakelijk uit menselijke gestalten met een lyrisch karakter; het zijn ranke, menselijke gestalten, licht of hemels, die verwijzen naar het hogere, het schone, het ongrijpbare van het leven. Dat vindt Theo belangrijker dan een exacte weergave van de werkelijkheid.

De bronzen beelden van Theo van Eldik zijn aangekocht door bedrijven, instellingen en particulieren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Portugal, Zwitserland, Thailand en Australië.

Kijk voor meer informatie op theovaneldik.nl .

Terug

https://twitter.com/hashtag/meestmarkant 440507290248937472