KHN Breakfast & Lunch inspiratietour 19 maart 2019

Wil je als horecaondernemer meer weten over de laatste ontbijt- en lunchtrends? Ga dan dinsdag 19 maart mee met de KHN Breakfast & Lunch tour in het zakelijk hart van Amsterdam: de Zuidas! We bezoeken inspirerende, unieke (dag-)horecabedrijven. En we duiken in de laatste trends, proeven diverse signature dishes en nog veel meer… Ga je met ons mee?

Het programma

We kunnen je natuurlijk nog niet alles vertellen, maar geven alvast een tipje van de sluier…

  • Circl Restaurant ontvangt ons in hun circulaire restaurant, een bijzondere plek. Het doel van Circl is om met zo min mogelijk energieverbruik en afvalproductie heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Alles wat je hier ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt heeft een duurzaam, circulair verhaal. Van stoelen van gerecyclede koelkasten tot gerechten met geredde groenten in de hoofdrol.

  • We brengen een bezoek aan Market 33, een verzameling van gezellige, lokale streetfoodstalletjes onder één dak. Wat je hier vindt zijn gezonde gerechten, verse ingrediënten en verrassende smaken uit heel verschillende streken: in het assortiment vind je o.a. flammkuchen, sushi, pita’s, wraps en streetfood van de grill. Klinkt goed toch?!
  • La Lotteria is een bijzondere samenwerking tussen de Goede Doelen Loterijen en The Colour Kitchen. De osteria is gevestigd op de begane grond in het hoofdkantoor van de Goede Doelen Loterijen, het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland. The Colour Kitchen is een sociale horecaonderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot horecaprofessionals, mét diploma.

Laat je meenemen langs deze inspirerende horecazaken en meer! Proef de laatste trends en ontwikkelingen én kom in contact met collega-ondernemers.

Waar en wanneer

Wanneer? Dinsdag 19 maart 2019 
Tijd? Van 10.00 tot ca 16.30 uur 
Waar? Ontvangst bij Circl Restaurant, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Kosten per deelnemer

Als KHN-lid betaal je 60 euro per persoon (excl. btw). De inspiratietour is volledig verzorgd: de prijzen zijn inclusief koffie, thee, hapjes en drankjes.

Aanmelden

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze tour, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Heb je vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via evenementen@khn.nl.

Terug
Enquete

https://twitter.com/khn 787936653616742400