Download de gratis KHN App

KHN On Tour Fastservice, Amsterdam 22 mei 2017 -volgeboekt-

Een all-day foodconcept, een culinaire hotdog en comfort food zonder bullshit. Wilt u meer weten over deze trends en andere ontwikkelingen in de Fastservice? Ga dan op maandag 22 mei 2017 mee met KHN On Tour naar Amsterdam.

Op het programma staan bijzondere horecabedrijven van inspirerende ondernemers in onze hoofdstad. We ontmoeten de initiatiefnemers van de succesvolle Foodhallen, we proeven de laatste culinaire creaties van Ron Blaauw en nog veel meer… Bent u erbij?

Programma
We starten bij de Foodhallen Amsterdam waar de Kanarie Club ons ontvangt met koffie en thee. Per fiets bezoeken we vervolgens diverse inspirerende fastservicezaken in Amsterdam. Een tipje van de sluier:

  • Ontvangst in de Kanarie Club, het allernieuwste all-day foodconcept naast de Foodhallen Amsterdam
  • De initiatiefnemers van de Foodhallen vertellen ons over het ontstaan van de foodhallen. Hoe selecteren ze de foodconcepten die ze hebben verzameld onder één dak? Hoe slagen ze er in om na tweeënhalf jaar sinds de opening nog steeds hun gasten te blijven verrassen? 
  • The Fat Dog: bij het culinaire hotdog concept van Ron Blaauw duiken we in de wereld van franchise.
  • Comfort food dat finger licking good is, maar ook matig in vet en vrij van geraffineerde suikers. Het kan zo bewijst SNCKBR. We proeven hier een paar gerechtjes, allemaal vrij van ‘bullshit’.
  • Par Hasard: frites gaan heel goed samen met een goed glas wijn of een lekker biertje. Par Hasard is een traditionele frituur in hip Amsterdam: piccalilly-mayonaise, verschillende mosterds en Amsterdams tafelzuur. De ondernemer vertelt over het ruime aanbod: van Limburgs zuurvlees tot aan Fish & Chips en mosselen.
  • … en nog veel meer.

Laat u meenemen langs inspirerende fastservicebedrijven in Amsterdam, proef de laatste trends en ontwikkelingen én kom in contact met collega-ondernemers. 

Wanneer? Maandag 22 mei 2017
Tijd? Van 10.30 tot 17.30 uur
Waar? Ontvangst en vertrek vanaf de Foodhallen Amsterdam, Bellamyplein 51, 1053 AT Amsterdam

Kosten & betaling
Als KHN-lid betaalt u 45 euro per persoon (exclusief btw). Niet-leden betalen 90 euro. De tour is volledig verzorgd: de prijzen zijn inclusief koffie, thee, hapjes, drankjes en fietshuur.

Aanmelden 
De inspiratiesessie is volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Houd deze pagina in de gaten voor meer inspiratiesessies en -tours.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met evenementen@khn.nl of telefonisch via 0348 48 94 76.

Terug
Meer info

Buitenlandse tours
Neem contact op met:
Jesse Geboers
M 06 38 69 50 75
jesse@khnontour.nl

Binnenlandse tours
Neem contact op met:
Mark Spoor
M 06 20 10 83 02
mark@khnontour.nl

https://twitter.com/hashtag/khnontour 394848438073835520