Ga je op 2 september mee met KHN On Tour Hotels in Utrecht?

Utrecht ontwikkelt zich razendsnel als hotelstad. Niet alleen hebben de grote, internationale ketens als Hampton by Hilton en Crowne Plaza deze prachtige stad ontdekt, er ontstaan ook geweldige, nieuwe initiatieven zoals BUNK en het nieuw te vestigen boutique hotel in het voormalig muziekpaleis Tivoli. Maar zijn vraag en aanbod nog wel goed op elkaar afgestemd? Benieuwd naar het antwoord en naar de hotelhotspots van Utrecht? Ga 2 september mee met KHN On Tour Hotels!

Het programma blijft nog even geheim, maar we geven je alvast een klein tipje van de sluier:

Tijdens de wandeltour bezoeken we onder andere deze nieuwe, inspirerende hotels:

  • BUNK Utrecht bevindt zich in een monumentale kerk. Getransformeerd naar de wensen van moderne reizigers en betrokken buurtbewoners. De kerk heeft zijn eigen geschiedenis.
  • Inntel Hotel Utrecht is de nieuwste vestiging van de Nederlandse Inntel keten. Het 11 verdiepingen tellende Inntel hotel Utrecht Centre is verbonden met het Centraal Station. Mede door de ligging op een inspirerend knooppunt is het een unieke locatie om te ontmoeten, overnachten, vergaderen én ontspannen.
  • The Anthony bevindt zich in een voormalig Utrechts klooster uit 1902 dat hoorde bij de tegenovergelegen Sint Antoniuskerk. Na een grondige renovatie is er veel veranderd, maar the holy spirit of home is blijven hangen.

Tijdens de tour is er voldoende tijd om te netwerken met collega-ondernemers.

Wanneer? Maandag 2 september 2019
Tijd? Van 10.00 tot ca. 17.30 uur
Waar? Ontvangst bij The Anthony, Kanaalstraat 197, Utrecht

Kosten per deelnemer

Als KHN-lid betaal je € 80 euro per persoon (ex btw). De inspiratietour is volledig verzorgd: de prijzen zijn inclusief koffie, thee, hapjes en drankjes.

Aanmelden

Meld je aan via dit formulier.

Heb je vragen?

Neem voor meer informatie contact op met evenementen@khn.nl.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner

https://twitter.com/khn 787936653616742400