Verslag inspiratiebijeenkomsten Horecava 2016

In 2016 stond Horecava in het teken van zestig jaar innovatie en inspiratie in de horeca. KHN organiseerde inspiratiebijeenkomsten voor hotels, restaurants, drankverstrekkers, Aziatische Horeca en fastservice horecaondernemers. Heeft u een bijeenkomst gemist? KHN doet verslag.

KHN-bijeenkomst Hotels: Europese Hotelclassificatie, airbnb en green goals

Op woensdag 13 januari organiseerde KHN een bijeenkomst voor KHN-hoteliers. Een kleine 50 hoteleigenaren en -managers werden bijgepraat over drie onderwerpen: de overgang van de Nederlandse naar de Europese hotelclassificatie, de ontwikkelingen in airbnb en de inzet van zonne-energie.

Rein Rambaldo van Mama Kelly in Den Haag over innovatie

De wereld verandert in rap tempo. Consumenten zijn mondiger en de wensen en verwachtingen van uw gasten zijn hooggespannen. Volop kansen en uitdagingen dus! Maar hóe dan? Rein Rambaldo, eigenaar van het succesvolle MaMa Kelly en De Horeca Fabriek in Den Haag, geeft tips over kansen pakken en uitdagingen aangaan.      

KHN-bijeenkomst Restaurants: recensiebeleid Iens, Bocuse d'Or en crowdfunding

Op maandag 11 januari 2016 kwamen KHN-ondernemers bij elkaar tijdens de KHN-bijeenkomst voor restaurants. Marcel Hansen, KHN-domeinadviseur Eten deed de aftrap waarna Hans van der Kooij, domeinmanager de bezoekers meenam in de laatste ontwikkelingen op het gebied van recensies. Aansluitend gaf Marc van Gulick een inkijkje bij de Europese Bocuse d’Or-kampioenschappen. De bijeenkomst werd afgesloten met een presentatie over Crowdfunding, een financieringsvorm die bij uitstek geschikt is voor de horeca, door Marc Tamsma van Horeca Crowdfunding.

KHN-bijeenkomst Aziatische horeca: “Er gebeurt heel veel in de Aziatische horeca”

Op maandag 11 januari, op de eerste dag van Horecava, organiseerde KHN een bijeenkomst voor Aziatische horecaondernemers. De bijeenkomst vond plaats in het inspirerende pop-up restaurant Mama Kelly, dat speciaal voor Horecava tijdelijk is neergestreken in Amsterdam. Foto: Lennert Rietveld, Senior adviseur bij Van Spronsen & Partners.

Terug
Horecava 2016
Horecava 2016
Nieuws
Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.

https://twitter.com/hashtag/horecava 398479502512103424