Verenigingssupport

Verenigingssupport

Een solide basis is het begin van een actieve vereniging. Speciaal voor horecagerelateerde verenigingen en samenwerkingsverbanden biedt Koninklijke Horeca Nederland professionele ondersteuning in de uitvoering van uw vereniging.

Deze ondersteuning bestaat uit:

  • Secretariaatsvoering
  • Financiële administratie
  • Communicatie en marketing

Advies
Imagoverbetering, belangenbehartiging, het vergroten van de naamsbekendheid en het gezamenlijk inkopen zijn zaken waarop de samenwerking zich veelal richt. KHN verzorgt voor diverse samenwerkingsverbanden de ondersteuning daarin. Daarmee draagt KHN bij aan de professionaliteit en waardevolle inhoud van de verenigingen binnen de verschillende vakgebieden.

Meer informatie
Benieuwd wat KHN Verenigingssupport voor u kan betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Nelleke van Weering. U kunt haar bereiken via mail: n.vanweering@khn.nl of telefonisch: 06 53 14 75 93.

Verenigingen die KHN Verenigingssupport ondersteunt:

 

Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness Bedrijven
Voorzitter Hans Dolman: “De VNSWB is in 2015 opgericht en ontstaan uit onvrede met een aantal andere partijen. Daarbij was het een logische stap om samenwerking met KHN te zoeken. De eerste ervaringen zijn zeer positief. KHN neemt de VNSWB serieus en luistert naar de behoeftes.”
 
Association of Food & Beverage Management
Voorzitter René Giel: "De AF&BM organiseert netwerkbijeenkomsten voor de ruim 125 aangesloten F&B-eindverantwoordelijken. Mede dankzij de administratieve en secretariële ondersteuning van KHN kan het AF&BM-bestuur zich optimaal focussen op het organiseren van kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten."
 
Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants
Voorzitter Ton van der Veen: "De 80 pannenkoekenrestaurants van ons samenwerkingsverband hebben zich aangesloten om in de juiste sfeer een kwaliteitspannenkoek te serveren. Omdat samenwerking belangrijk is voor de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants, laten wij ons ondersteunen door KHN Verenigingssupport."
 
Nederlandse Vereniging van Bowlingondernemers
Voorzitter Gert-Jan van Maanen: "Als NVB behartigen wij de belangen van de 83 bij ons aangesloten bowlingcentra. We willen bowlen zo positief mogelijk promoten en onderlinge kennisuitwisseling stimuleren. Daarbij laten we ons ondersteunen door KHN Verenigingssupport."
Terug