Antonio van den Hengel - Penningmeester

Antonio van den Hengel is (mede-)eigenaar van Catering Centraal, restaurant De Korte Duinen, Sabrosa Kitchen & Bar, Hengel Holding en Antonio Vastgoed in Soest. Zijn carrière in de horeca startte met de overname van de cafetaria van zijn oom en tante in Soest. Zijn eerste bedrijf, ‘Broodje van Toontje’ werd later omgedoopt tot Eetcafé Centraal. In 2010 begon hij met de twee bedrijfsleiders van Eetcafé Centraal Grand Café De Lindenhof, ook in Soest. Met De Lindenhof, waar ook mensen met een verstandelijke beperking werkzaam zijn, eindigde hij in 2014 in de top drie van de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer 2014/2015. In juli 2012 begon Antonio met zijn chef-kok restaurant De Korte Duinen, en in maart 2017 opent hij met twee compagnons Sabrosa Kitchen & Bar, in Soest.

Antonio van den Hengel is actief geweest in tal van besturen en overlegplatforms, zowel binnen als buiten KHN. Zo was hij voorzitter regio Midden-Nederland, voorzitter KHN Soest en vicevoorzitter KHN Baarn-Soest. Hij was zes jaar KHN Ledenraadslid , voorzitter van de voordrachtscommissie en penningmeester in het bestuur van de sector Restaurants.

Sinds 2 juni 2015 is Antonio van den Hengel lid van het Landelijk Bestuur. Sinds 12 december 2018 is hij penningmeester.

Bedrijven 


Nevenfuncties 

 • Bestuurslid Stichting Henderikus Voormeij Fonds
 • Voorzitter Verening van Eigenaren gebouw Lindenhof
 • Secretaris van St. Soest (NL) – Soest (D) stedenband
 • Lid van de Ledenraad Rabobank Amersfoort Eemland
 • Penningmeester Sinterklaasintocht Soest

   

   

   

   

   

Terug
Vereniging KHN
Meer informatie

https://twitter.com/khn 787936653616742400