Oneerlijke concurrentie

Hart van de Horeca is hét online KHN-programma voor en door horecaondernemers. De onderwerpen die de horeca bezighouden - oneerlijke concurrentie, rookruimten, biercontracten, de arbeidswet, de Drank- en Horecawet en blurring - komen aan bod. KHN-bestuurders en -ondernemers vertellen waar zij tegenaan lopen en onze adviseurs geven u tips & tricks hoe hiermee om te gaan. Elke editie brengt u max 10 minuten informatie en inspiratie.

Bekijk onze aflevering (mei 2016) over oneerlijke concurrentie: Kent u ook zo'n 'horecabedrijf'? Een theater waar wordt gewerkt met vrijwilligers maar dat wel zelf een theaterrestaurant exploiteert? Een poppodium dat op kosten van de gemeente voor miljoenen wordt verbouwd en vervolgens voor congressen 'gewoon' volledig kan worden afgehuurd? Bestuurders uit Leeuwarden en Nijmegen en Landelijk Bestuurslid Agnes Holtjer praten u in 8 minuten bij over de situatie.

Voor deze editie van KHN's online programma Hart van de Horeca waren we te gast in de prachtige locatie 't Sfeerhuys in Nijmegen.

Terug
Hart van de Horeca