KHN zoekt Meewerk-stagiair communicatie (per direct)

Zit horeca ook in jouw dna?

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken? Voor het team Marketing & Communicatie van KHN zijn wij op zoek naar een meewerk-stagiair communicatie (per direct).

Ben je een enthousiaste en gemotiveerde student die een actieve bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de marketing & communicatie van KHN met interne en externe doelgroepen? Dan ben je van harte welkom in ons team Marketing & Communicatie. We willen graag je hulp én onze kennis & ervaring met je delen in een werkomgeving waarin fouten maken mag maar de drang naar succes hoog is.

Wil je relevante werkervaring opdoen in de omgeving van communicatie, marketing, communicatie, events en video? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Wat ga je doen als meewerk-stagiair?

Na een korte inwerkperiode werk je met de juiste begeleiding mee aan o.a. :

 • organisatie van KHN-events
 • on- en offline communicatie (khn.nl, KHN Magazine etc.)
 • nieuwsbrieven voor onze leden
 • content voor social media
 • lopende projecten zoals PR-acties, enquêtes, opzetten panel, marketing automation etc.

Wat vragen wij van de meewerk-stagiair?

 • 3de jaars hbo-niveau (richtingen zoals communicatie, commerciële economie of leisure & events)
 • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken
 • Stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid
 • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)

Wat vragen wij?

 • Hbo-niveau (relevant voor richtingen als journalistiek, communicatie en multmedia-design of creative business)
 • Ervaring met video maken en werken met videomontage-software, bij voorkeur ook kennis van video & social media
 • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken
 • Creatief en klantgerichtheid
 • Stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid
 • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling)
 • Een geldig rijbewijs

Wat bieden wij onze stagiaires?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende stage in een prettige en leerzame werkomgeving met een marktconforme stagevergoeding. KHN is een leuke en dynamische organisatie met aandacht voor jongeren die een stap willen gaan zetten naar werk in de nabije toekomst. Je krijgt voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen over wat je later wilt gaan doen. Meer informatie over ons is te vinden op khn.nl

Interesse?

Voor meer informatie over deze stages kun je bellen met Bart Mouter via 06 20 58 51 79. Je kunt reageren door je motivatie en achtergronden te mailen naar P&O@khn.nl

Team KHN

Team KHN is trots om voor de horeca in Nederland te mogen werken en zet zich dagelijks in voor de beste gastvrijheid in Nederland. Dit doen wij door de horeca met elkaar te verbinden, ondernemend te zijn voor de horeca en bij alles te denken aan het resultaat voor de horeca. Ons doel: horecaondernemers die een inspirerende omgeving kunnen bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland! 

 

Over KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 244 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

KHN geeft de horeca power!

Terug
Werken bij KHN Vacatures Team KHN

Zit horeca ook in jouw dna?
De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken?

Vereniging KHN
KHN introduceert 7 kwaliteitswaarden

Met de zeven kwaliteitswaarden tonen horecaondernemers dat ze gastvrij zijn voor hun gasten en een goed werkgever zijn voor hun medewerkers.

Vacatures
KHN verandert

KHN is aan het veranderen. Hoe dan? Bekijk het filmpje.