Adviseur Info & Advies m/v (32 uur)

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor alle gastvrije ondernemers die zich bezighouden met eten, drinken en/of overnachten. Wij vinden dat Nederland de beste gastvrijheid verdient; een brede, sterke en professionele horeca die kwaliteit en innovatie voorop stelt. We werken – samen met onze 20.000 leden en onze partners – aan het bruisend houden van onze binnensteden en dorpskernen, aan het vergroten van de vraag en aan een sterk imago van de horeca. Zo tillen wij de sector naar een hoger niveau en dragen wij bij aan de Nederlandse gastvrijheidseconomie.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

 

Adviseur Info & Advies m/v (32 uur)

 

Als Adviseur Info & Advies ben je een pragmatische, hands-on adviseur met begrip voor ondernemers en affiniteit met de horeca. Je bent onderdeel van onze afdeling Ledenservice (zes medewerkers) en zet je met jouw collega’s dagelijks in om onze leden (van grote horecaketens tot kleine eenmanszaken) op allerlei gebieden te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Dit betekent dat je dagelijks contact hebt met horecaondernemers, leidinggevenden en HR-managers in de horeca. En dat je het leuk vindt om zaken uit te zoeken en problemen op te lossen voor onze leden: van HR-vraagstukken tot vragen over arbeidsrecht, huurrecht, vergunningen en regels over voedselveiligheid. Je werkt hierbij nauw samen met je directe collega’s en met de juristen en beleidsadviseurs van KHN. Je geeft gemiddeld 30 tot 40 adviezen per dag voornamelijk via telefoon en e-mail.

 Wat vragen wij?

  • Minimaal opleiding op hbo-niveau
  • Uitstekende contactuele eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met de horeca
  • Affiniteit met juridische vraagstukken
  • 2 tot 3 jaar ervaring in een soort gelijke functie is een pré
  • Verder kun je goed in teamverband werken en ben je stressbestending

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden. Op deze manier kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken. De sfeer is informeel en er is veel ruimte voor overleg en samenwerking. Met de hands-on mentaliteit die ondernemers van ons verwachten. De adviseurs werken vanuit ons kantoor in Woerden.

Meer informatie over ons is te vinden op www.khn.nl.

Reacties 

Je kunt solliciteren per mail, via Joyce van Kleef: j.vankleef@khn.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Karin Goosens (coördinator I&A) via 0348 48 94 80.

 

GEEN ACQUISITIE GEWENST

Terug
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400