Manager Ledenwerving m/v 32-40 uur

Zie jij het als een uitdaging om operationeel verantwoordelijk te zijn voor het aansturen van de afdeling Ledenwerving bestaande uit 4 personen? Weet jij het maximale uit een team te halen door jouw expertise, kennis en wijze van leiderschap? Vind je het leuk om kansen en mogelijkheden in de markt te onderzoeken en analyseren om een succesvol ledenwerfbeleid te bedenken? Reageer dan snel.

Voor de afdeling Ledenwerving zijn wij op zoek naar een  

Manager Ledenwerving M/V 32-40 uur

Wat ga je doen?

Je draait mee als meewerkend voorman/vrouw en neemt het voortouw in het oppakken van inkomende leads. Een goede kennis van het product en dienstenaanbod van KHN is een must. Je initieert en lanceert, in overleg met de afdeling marketing en communicatie, resultaatgerichte leadcampagnes om de ambitieuze doelen te halen. Vanuit deze rol ben je continu bezig met het verder professionaliseren van het ledenwerf proces. De afdeling ledenwerving werkt nauw samen met de regiomanagers in het veld en de andere collega’s die met (potentiele) leden in contact staan. Samen realiseren jullie de groei!

Wat breng je mee?

  • Afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 6 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare (sales-)functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Vanuit jouw nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in de branche weet jij feilloos nieuwe leads te vinden
  • Passie voor de horecabranche
  • Teamplayer, commerciële drive, enthousiasme en (people) management skills 

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers; je bepaalt hierin je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden. Ook kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken. 

Interesse?

KHN laat zich in deze procedure begeleiden door Zeepkizt, Partner in Recruitment. Meteen solliciteren of wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met Annemarie Tjoeng via annemarie@zeepkizt.nl of 06 28 54 05 44. Ze kijkt uit naar je bericht!  

Werken bij KHN

KHN is dé branchevereniging voor alle gastvrije ondernemers die zich bezighouden met eten, drinken en/of overnachten. Met een team van zo’n 100 medewerkers verbinden we de Nederlandse horeca om met elkaar & individueel ondernemend te zijn en de beste gastvrijheid te kunnen bieden. Met als resultaat: een inspirerende omgeving waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Zo geven we de horeca power! 

Géén acquisitie gewenst

Terug
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400