Rolf van der Veer

Kromme Knilles, Akkrum

Business-casussen waarbij KHN 1-op-1 advies levert aan een horecaondernemer. Nieuws uit de praktijk, met de mening van de ondernemer. Bijvoorbeeld van uw buurman. Of van de ondernemer met die arbeidsongeschikte werknemer. Over de toegevoegde waarde van KHN.

 

De feiten
Rolf van der Veer is troste eigenaar van eetcaf De Kromme Knilles in het Friese Akkrum. Van der Veer is al jaren lid van KHN, maar maakt sinds kort pas echt gebruik van zijn voordelen als KHN-lid. Eigenlijk best zonde dat ik dat niet eerder heb gedaan.

Ik bespaar nu gigantische bedragen
Rolf van der Veer: Afgelopen maand werd ik benaderd door Initial, leverancier van producten en service op het gebied van textiel en sanitaire hygine. Als lid van KHN konden ze mij een prachtige aanbieding doen. Bij dit soort aanbiedingen gaan meestal mijn nekharen overeind staan, maar ze hadden gelijk: een megadeal. Want nu ik ben overgestapt op de diensten en service van Initial en betaal ik niets voor het wassen van handdoeken en krijg ik gratis wc-papier. Een besparing van ongeveer 1400 euro per jaar.[streamer] Als lid van KHN ontving ik een prachtige aanbieding

Het lidmaatschap van KHN
Het lidmaatschap van Koninklijke Horeca Nederland biedt horecaondernemers naast collectieve en individuele belangenbehartiging en advies ook directe financile ledenvoordelen. Hiermee verdient leden van KHN de contributie eenvoudig en ruimschoots terug. Gemiddeld verdienen zij 1500 aan ledenvoordelen: dat is drie keer de contributie.

Per jaar tweeduizend euro cadeau
Van der Veer: Naast de besparing op wc-papier en de schoonmaakkosten voor de handdoeken, betaal ik ook stukken minder aan Buma en Sena dan ondernemers die geen lid zijn. In totaal krijg ik nu per jaar zon tweeduizend euro cadeau. En dat is zeer welkom in deze tijd.

Fijn om even te kunnen sparren
Rolf van der Veer bespaart niet alleen geld met zijn lidmaatschap, hij belt ook regelmatig met zijn regiomanager of de adviesdienst van KHN. Soms heb ik een vraag waarvan ik het antwoord niet helemaal zeker weet, dan bel ik even met mijn regiomanager of naar Info & Advies, de adviesdienst van KHN. Het is fijn om even met iemand te kunnen sparren over bepaalde zaken.

Meer weten over lidmaatschap van KHN?
Nog geen lid van KHN, maar wilt u ook graag geld besparen? Neem dan contact op met KHN. Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0348 489 428.

Terug
Wat zeggen leden over KHN?