Training Nasi-Bamikok Asian Food Academy

Binnen de Asian Food Academy biedt SVO vakopleiding food de training Nasi-Bamikok aan. Hierin leert de medewerker de basistechnieken van nasi-bami koken. Dit is een zevendaagse basistraining voor (Nederlandse) koks die willen werken in de Aziatische keuken en/of ongeschoolde medewerkers (om)schoolt tot nasi-bamikok.

De training wordt verspreid in het land gegeven door ervaren Aziatische koks in samenwerking met SVO-trainers. Naast de basistechnieken besteden zij aandacht aan de Aziatische cultuur en gewoonten. Medewerkers die de training met een goed resultaat afronden, ontvangen het certificaat Nasi-Bamikok. Zij beschikken na de training Nasi-Bamikok (spoor 2) over basiskennis van de Aziatische keuken en zijn bekend met de verschillende bereidingstechnieken. De medewerkers kunnen na de training direct aan de slag als nasi-bamikok in een traditioneel Chinees restaurant. 

SP8A4353Yingying Zhou: “Het luikje is niet meer dicht”

Inhoud training Nasi-Bamikok
De training bestaat uit 7 dagen verspreid over 6 weken:

  • Introductie Aziatische keuken: 2 dagen
  • Nasi-Bami Bootcamp (een korte, intensieve training): 3 dagen
  • Leren en werken in de praktijk
  • Terugkomdag: 1 dag
  • Examen: 1 dag

Kosten
De kosten zijn € 1650 exclusief btw per deelnemer. KHN-leden ontvangen € 250 korting. Zij betalen per deelnemer € 1400 exclusief btw.

Meer informatie en aanmelden
De training Nasi-Bamikok wordt op diverse locaties in het land gegeven. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de site van het SVO.

 

 

Simon de Wit: ”Binnen 2 maanden kan iemand volledig meedraaien in jouw keuken”

Terug