Afdeling Weert

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 juni in Weert

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Ook de rechter weert Five Guys uit Amsterdams centrum

14-06-2019 - Het Amerikaanse restaurant Five Guys mag geen vestiging openen in het centrum van Amsterdam. Zo heeft de voorzieningenrechter geoordeeld. ?? Volledig scherm - © Five Guys De gemeente heeft Five Guys volgens de rechtbank terecht aangemerkt als fastfoodrestaurant. Daarom hoeft de gemeente de hamburgerketen geen vergunning te geven...

Bokaal Meierij Cup darts naar Weert

13-06-2019 - Het Meierij dartteam van De Hook heeft afgelopen weekend geschiedenis geschreven door voor de eerste keer de Meierij Cup te winnen namens Weert. De Meierij Cup is een competitie voor regionale teams in het Zuiden des lands. De Weerter Darts Competitie (WDC) doet al jaren mee met een team in deze competitie. De Meierij speelt sinds seizoen 2008-2009 bij Cafe de Hook in Weert. Dit team dat moet bestaan uit minimaal 8 heren en 4 dames.

Nieuwe eigenaar wil opnieuw restaurant in afgebrand kerkje in Valkenburg

13-06-2019 - Het afgebrande kerkje aan de Plenkertstraat in Valkenburg wordt opgeknapt. Dat laat de nieuwe eigenaar Ruud Wijen uit Weert weten in een brief die hij heeft verspreid in de buurt.