Afdeling Weert

KHN afdelingsnieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Rabobank weert voetbalclubs om witwasrisico's

20-08-2019 - Rabobank accepteert geen betaaldvoetbalclubs meer als nieuwe klant. Dat staat in een interne notitie waar NRC de hand op heeft weten te leggen. Het risico op fraude en witwassen is volgens de bank te groot. Veel extra klanten zal het niet kosten: Rabobank heeft al 80% van de betaaldvoetbalorganisaties (BVO's) in de boeken. Onder meer Telstar (stadion), AZ (bankrekening voor supporters), ADO Den Haag (sponsoring jeugd) en VVV (businesslounge) hebben nauwe banken met de bank.

Restaurant Amusant in Weert stopt maar dakakker blijft op oude stadhuis

17-08-2019 - Hoewel restaurant Amusant na vier jaar verdwijnt aan de achterkant van het oude stadhuis aan de Beekstraat in Weert, zal de dakakker van de exploitanten blijven bestaan.

Hoort een beetje herrie bij een levendige Weerter binnenstad of niet?

14-08-2019 - Bewoners van de Hegstraat in Weert zijn fel gekant tegen de komst van een restaurant met bijbehorend terras in hun buurt. Ze vrezen overlast. Voorstanders vinden dat een levendige binnenstad nu eenmaal wat herrie met zich meebrengt.