Afdeling Weert

KHN afdelingsnieuws

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 20 mei in Sevenum

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Open dag IJzeren Man ondanks guur weer druk bezocht

15-04-2019 - Ondanks de gure wind stapten afgelopen zondag ruim honderd deelnemers op de fiets voor de Amuse fietstocht langs diverse horecagelegenheden in en rondom het recreatiegebied De IJzeren Man in Weert.

Nederweert Helpt Afrika op de Been brengt 52.249 euro op (Foto's)

13-04-2019 - Vrijdagavond heeft de benefietavond "Nederweert Helpt Afrika op de Been" 52.249 euro opgehaald voor het goede doel. Tijdens de gezellige benefietavond bij Pins and Pints Bowling in Nederweert werden loten verkocht en was er een veiling met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door ondernemers van Nederweert, Weert en Meijel. Er werden veel loten verkocht én er werd enthousiast geboden op de beschikbaar gesteld producten.