Afdeling West Veluwe

KHN afdelingsnieuws

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.

Lokaal horecanieuws in de media

Ruim 6.000 Veluwenaren drinken zeven dagen alleen water en thee

17-06-2019 - De #7dagenwaterchallenge van Jongeren Op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG) is van start gegaan met meer dan 6.000 deelnemers. Het gaat om inwoners van Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem.  De deelnemers drinken zeven dagen lang, tot zondag 23 juni middernacht, alleen water en thee. De insteek is dat mensen stil staan bij hun drinkgewoontes en het gebruik van suikers, cafeïne en alcohol resetten.

Huisvesting arbeidsmigranten zorgt voor onrust

15-06-2019 - 'Teveel arbeidsmigranten op één plek is niet goed' ERMELO/ HARDERWIJK - Wanneer de gepresenteerde plannen voor het bouwen van een migrantenhotel aan de Harderwijkerweg doorgaan, vrezen omwonenden voor overlast. Op de hoek van de Harderwijkerweg en Groene Zoomweg, op de grens van Harderwijk en Ermelo, moet volgend jaar een hotel worden geopend waarin zo'n tweehonderd arbeidsmigranten onderdak krijgen.

Wethouder Ermelo: hotel en evenementenhal op Strand Horst gaan door

15-06-2019 - Met de aanleg van een nieuw natuurgebied bij Strand Horst in Ermelo en de toezegging dat er maximaal op 26 dagen per jaar openlucht-evenementen mogen worden gehouden bij het nieuw in te richten Strand Horst, hoopt wethouder Hans den Haan alle 134 bezwaarden tevreden te stellen.