Afdeling Westerveld zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 17 september in Assen

05-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Poll KHN regio Zwolle; aan welke opleiding voor mijn medewerkers heb ik de meeste behoefte?

16-07-2019
-

Vanuit het ontwikkelfonds zijn er mogelijkheden om je eigen medewerkers op te leiden en hiervoor een vergoeding te ontvangen. Omdat dit als individuele ondernemer best lastig is om op te starten willen we kijken of we dit als KHN collectief kunnen oppakken voor jullie.

Evenementenposters KHN Westerveld

01-07-2019
-

De werkgroep KHN Westerveld en de Gemeente Westerveld brengen jullie graag op de hoogte van de evenementenposters van de maanden juli, augustus en september.

Doe je mee met een gezond kindermenu in Drenthe?

04-06-2019
-

Samen aan de slag voor gezonder uiteten, ook voor kinderen! Doe je mee?

Ontwikkelfonds Regio Zwolle om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling!

22-05-2019
-

De Regio Zwolle biedt veel groeikansen. Kansen kunnen we alleen benutten als iedereen mee doet en iedereen hetzelfde uit zichzelf haalt. Op dit moment is dat nog niet het geval. Teveel mensen gebruiken hun talent niet of staan stil in hun ontwikkeling. Andere mensen staan langs de kant. Met elkaar weten we niet alle talenten te gebruiken en de kansen te benutten. In samenwerking met alle partners in de driehoek onderwijs – economie en arbeidsmarkt hebben we via het netwerk van de Tafel van de Regio Zwolle een Human Capital Agenda en programma opgesteld.

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Waarschuwing en behandeling voor agressieve hotelbaas

13-08-2019 - Een hoteleigenaar uit de gemeente Westerveld is veroordeeld tot drie maanden voorwaardelijk en een behandeling voor zijn alcoholprobleem. De man, die al twintig jaar drankverslaafd is, mishandelde op 8 april zijn zus en zijn vrouw in het hotel en zijn naastgelegen woning.

Rechtbank over mishandeling door dronken Drentse hoteleigenaar: angstaanjagende ervaring voor echtgenote en zus

13-08-2019 - Een hoteleigenaar (49) uit de gemeente Westerveld is veroordeeld tot drie maanden voorwaardelijke celstraf voor mishandeling van zijn echtgenote en zijn zus. De man moet zich van rechtbank verplicht laten behandelen aan zijn alcoholverslaving. De hoteleigenaar had zich april van dit jaar in de middag opsloten in het kantoor van het hotel. De ondernemer was, zoals hij wel vaker deed bij spanningen, enorme hoeveelheden sterke drank gaan drinken.