Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie op 20 november te Wassenaar (halve dag)

22-10-2018
-

Wat kan en mag als uw medewerker zich ziek meldt? En wat mag u van uw medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld u aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van KHN en weet hoe het zit.

Bhv-training 19 november in ADO Cars Jeans stadion Den Haag

22-10-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een 1- daagse bhv maatwerktraining ontwikkeld. Nieuw in deze training is het onderdeel Lotus inzet (acteur die ziektebeelden nabootst, cursist dient op de juiste manier eerste hulp aan te bieden). 

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning op 26 november te Dordrecht

15-10-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

08-10-2018
-

Wilt u medewerkers laten doorgroeien in uw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op uw bedrijf en uw gast.

3-daagse opleiding Leermeester

08-10-2018
-

Wanneer u als horecabedrijf MBO BBL-leerlingen wilt opleiden, moet u een erkend leerbedrijf zijn.

Komt u ook naar de onderwijsdag van KHN regio Zuid-Holland-Noord?

02-10-2018
-

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseren KHN en de horecaopleidingen van ROC Mondriaan ook dit jaar weer dé Onderwijs tweedaagse.

Uitnodiging cursus Sociale Hygiëne op 15 en 29 oktober in Den Haag

18-09-2018
-

Wegens groot succes organiseert KHN regio Zuid-Holland-Noord dit najaar samen met ROC Mondriaan weer een cursus Sociale Hygiëne. Schenkt u alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of uzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Save the date : onderwijsdag Horeca KHN en ROC Mondriaan op 5 november 2018

28-08-2018
-

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseren KHN en de horecaopleiding van ROC Mondriaan ook dit jaar weer dé Onderwijsdag Horeca. Op 5 november 2018 maken onderwijs en horeca echt connectie en inspireren ze elkaar.

Update KHN Westland

09-07-2018
-

De zomer is inmiddels vol bezig, de terrassen zitten vol en de feestweken komen er aan. De gemeente gaat zo met zomerreces dus dat geeft ons een goed moment op terug te kijken naar het eerste deel van 2018.

Lokaal horecanieuws in de media

WOS.nl - 'Bananenchipsbakkers werden niet uitgebuit'

20-10-2018 - Foto: Openbaar Ministerie Een 44-jarige Hagenaar is vrijdag door de rechtbank in Den Haag vrijgesproken van uitbuiting van bananenchipsbakkers die onder meer in Poeldijk voor hem werkten. Dat meldt mediapartner Omroep West. Het Openbaar Ministerie (OM) had een celstraf geëist. In werkruimtes in Delft en Poeldijk liet de Haagse horeca-ondernemer in 2015 Indiërs zonder verblijfsvergunning 's nachts bananenchips, roti's en bara's bakken bij temperaturen van rond de veertig graden.

Horeca-ondernemer vrijgesproken van uitbuiting bananenchipsbakkers

19-10-2018 - Een 44-jarige Hagenaar is vrijdag door de Haagse rechtbank vrijgeproken van uitbuiting van bananenchipsbakkers die voor hem werkten. Het OM had een celstraf opgelegd willen zien. In werkruimtes in Delft en Poeldijk liet de Haagse horeca-ondernemer Indiërs in 2015 zonder verblijfsvergunning 's nachts...

WOS.nl - MiddenInn terug in Maasland: 'Veel warme reacties gekregen'

18-10-2018 - Foto: WOS Media Na een periode vol tegenslagen is restaurant MiddenInn terug in Maasland. Het etablissement ging eind oktober vorig jaar noodgedwongen dicht bij busstation Viaduct na onoplosbare geschillen met de huisbaas. Aan de Kerkweg werd een nieuwe locatie gevonden, maar die kon niet gelijk open vanwege bezwaren van omwonenden. De bezwaren gingen onder meer over een gebrek aan parkeerplaatsen en stankoverlast van rokers op het terras.