Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

DSNM! Smaak Award 2017 op woensdag 20 september tijdens Gastvrij Rotterdam

14-03-2017
-

Op woensdag 20 september 2017 zal op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen tussen 11:00 uur – 16:00 uur voor de 2e maal de strijd om de DSNM! SmaakAward losbranden. In deze kookwedstrijd krijgen 4 teams (van 2 personen) de opdracht om met producten van verantwoorde en biologische oorsprong een zo lekker mogelijk gerecht te maken. De opdracht voor deze editie is: 'Vegetarische burger op een biologisch broodje'. 

KHN benoemt John van Velzen tot lid van verdienste

14-03-2017
-

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 14 maart is John van Velzen benoemd tot lid van verdienste van KHN. Hij ontving van KHN-voorzitter Robèr Willemsen de zilveren KHN-speld en de bijbehorende oorkonde.

Gastvrijheidssector (inclusief KHN) ondertekent Kustpact

21-02-2017
-

Praktische insteek kustbeleid een feit

Aangepaste versie Kustpact

03-01-2017
-

In het 'Kustpact' worden afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de ruimte die langs de Nederlandse kust mag worden bebouwd. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu wil met 67 organisaties afspraken maken in het convenant 'Kustpact'. Ook KHN is benaderd om aan dit 'Kustpact' mee te werken en zag in de uitwerking die in oktober voor lag nog een aantal inhoudelijke verbeterpunten. Daarom tekende KHN dit convenant nog niet en stuurde KHN samen met Recron en Hiswa een brief aan de minister.

'Kustpact' beperkt ondernemerschap

20-10-2016
-

KHN heeft samen met Recron en Hiswa een brief gestuurd aan minister Schultz om haar visie te geven op het zogenoemde 'Kustpact'

MVO Westland; ondernemen met je hart

22-03-2016
-

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Lokaal horecanieuws in de media

Alcoholregels tijdens Westlandse feestweken

23-06-2017 - Westland 23.06.017 - De Westlandse feestweken gaan weer van start. Muziek, gezelligheid en leuke activiteiten voor iedereen. Alcoholgebruik buiten het evenemententerrein komt nog te vaak voor, met vervelende gevolgen voor de omgeving. Tijdens de feestweken geldt een verbod op alcoholgebruik in de gebieden die niet bij het evenemententerrein horen. Dit geldt voor alle Westlandse kernen tijdens de lokale feestweken.

Straattheater in het veld op Boerol

21-06-2017 - MIDDEN-DELFLAND - Straattheater in het veld, muziek uit alle windstreken, poëten die voordragen, kunstwerken in het landschap, speciale belevenissen voor kinderen, horeca met streekproducten en heel veel sfeer. Het Boerol festival op 23 en 24 juni verbindt landschap en cultuur met elkaar. De organisatie is klaar voor om het publiek op deze tiende en laatste laatste Boerol te verwelkomen. Alles wordt uit de kast gehaald voor Boerol De Finale.

WOS.nl - LPF Westland wil nu raadsuitspraak over De Leuningjes

20-06-2017 - Foto: Fred van der Ende LPF Westland wil komende dinsdag een of meer duidelijke uitspraken van de gemeenteraad over wat er nu moet gaan gebeuren met zalencomplex De Leuningjes in Poeldijk. De gemeenteraad wilde een eenvoudige opknapbeurt - al gaat die wel circa zeven tot negen ton kosten -, het college van B en W vraagt zich af, of dit nu nog wel zinvol is.