Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

WOS.nl - Hoge nood? Ga naar de plasstickers in Maassluis

20-06-2019 - Foto: Signbiblio Wie het in Maassluis echt niet langer kan ophouden, moet goed op de oranje Hogenood-stickers letten. Bij horecaondernemers met zo'n sticker op de deur mag je vrijblijvend naar de wc. Vrijdag worden de eerste stickers uitgereikt. Een half miljoen Nederlanders durft het huis niet uit omdat ze bang zijn geen toilet te kunnen vinden, weet de Maag Lever Darm Stichting. Net als in Westland, is ook in Maassluis gevraagd om gratis openbare toiletten.

WOS.nl - Op schoolreisje naar cruiseschip

20-06-2019 - Puck uit groep 4 van OBS De Driekleur in 's-Gravenzande heeft een bijzondere excursie voor haar hele klas georganiseerd. Al haar medeleerlingen mochten mee naar het werk van haar vader. Niet naar een bloemen- of groentekas, maar naar een scheepswerf in Hardinxveld waar luxe cruiseschepen worden gebouwd voor de binnenvaart. De schepen zijn 145 meter lang en voorzien van restaurants, fitnessruimten, jacuzzi's en alles wat nodig is voor een heerlijke compleet verzorgde vakantie.