Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Kerstgroet Horeca Westland & Midden Delfland

05-12-2017
-

Het bestuur van Horeca Westland & Midden Delfland wenst u fijne feestdagen en een succesvol, maar bovenal gezond 2018 !

Verslag ALV Horeca Westland & Midden Delfland

05-12-2017
-

Op 27 november was de ALV van KHN Westland.

Hoge Nood App KHN Westland

01-12-2017
-

Je hebt het vast niet gemist, maar in de politiek speelt een discussie over het gebruik van toiletten in winkelcentra. In de bijbehorende blog waar deze hele commotie naar verwijst wordt gesproken over dat het voor mensen met in dit geval een stoma niet mogelijk is om 5 minuten naar een WC te lopen.

KHN Westland start frequent overleg met Gemeente Westland

16-10-2017
-

Het bestuur van KHN Westland en gemeente Westland houden vanaf nu 4 maal per jaar overleg gericht op horeca gerelateerde regelgeving, toezicht en handhaving.

Sluitingstijden terrassen Westland verruimd!

12-10-2017
-

Tijdens het politiek café, georganiseerd door KHN Westland is er gesproken over verruiming van de sluitingstijden terrassen. Hier is een motie uit voortgekomen die op 12 september jl. door gemeente Westland is aangenomen.

Verzoek bestuur KHN Westland voor handhaving paracommercie succesvol!

10-10-2017
-

Op 23 september zou een groot paracommercieel feest georganiseerd worden op een locatie in Westland. Omdat het om een feest met meer dan 600 personen ging waarbij  entree gevraagd werd en omdat het publiekelijk werd aangekondigd, heeft KHN Westland gemeente Westland gevraagd te handhaven. Op straffe van een dwangsom van € 25.000,- is het feest verboden.

MVO Westland; ondernemen met je hart

22-03-2016
-

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Lokaal horecanieuws in de media

Monkey Town Delft: klaar voor de grote opening

17-12-2017 - DELFGAUW - Monkey Town Delft hoopt zaterdag 23 december open te gaan. Het indoor speelparadijs is er klaar voor, de uitdaging zit 'm vooral in de nog ontbrekende bestrating. Dat blijkt als we donderdagmorgen een kijkje gaan nemen bij Monkey Town Delft aan de Rijksstraatweg 39, op de grens van Delft en Delfgauw. De vele sneeuw- en regenbuien hebben van het gebied rond Monkey Town een drassige modderpoel gemaakt.

Kadernota Omgevingsvisie: handel in de geest van de nieuwe Omgevingswet!

15-12-2017 - Het opstellen van een nieuwe omgevingsvisie is niet hetzelfde als het slopen van een oude schuur om op die plaats een wolkenkrabber te bouwen. Het lijkt veel meer op het beklimmen van een berg, waarbij we nieuwe en weidse gezichten aanschouwen en onverwachte verbindingen ontdekken tussen ons uitgangspunt en zijn rijke omgeving.

Negentig grote evenementen volgend jaar in Westland

15-12-2017 - Westland 15.12.2017 - In 2018 vinden in de gemeente Westland 90 grote evenementen plaats. Dat blijkt uit de Evenementenkalender 2018, die burgemeester Het betreft evenementen met meer dan 600 bezoekers of evenementen die worden georganiseerd in een aaneengesloten periode van meer dan twee achtereenvolgende dagen. Om het samenvallen van evenementen te voorkomen, wordt met ingang van 2018 de indeling van de zomerevenementen gewijzigd.