Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Themadag Horeca & Onderwijs: De Jeugd van Tegenwoordig

12-04-2018
-

De regio’s Zuid-Holland Zuid en Zuid-Holland Noord nodigen u van harte uit op donderdag 17 mei om een slag te maken in de kloof tussen leerlingen en leerbedrijven. Dit is hard nodig, want de arbeidsmarkt wordt steeds krapper.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Matthijs van Ommen

09-04-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Matthijs van Ommen en per 6 april 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.  

Workshop Adverteren binnen Facebook 15 mei in Zoetermeer

09-04-2018
-

Maakt u gebruik van Facebook voor uw horecabedrijf? Dan is de Workshop 'Adverteren binnen Facebook' de volgende stap. U gaat aan de slag met het maken van uw eigen Facebook-advertenties. U leert ze opstellen en verspreiden en de resultaten meten.

Evenementen en feesten in het Westland

19-02-2018
-

Feesten doen we samen, regels maken ook. Met dit gegeven heeft de gemeente Westland gevraagd aan KHN Westland om mee te denken en onze mening te geven over de verschillende evenementen in Westland. De afgelopen jaren zijn veel van de feesten en evenementen in Westland veranderd in vorm, omvang, locatie, doelgroep etc.

Verslag ALV Horeca Westland & Midden Delfland

05-12-2017
-

Op 27 november was de ALV van KHN Westland.

Hoge Nood App KHN Westland

01-12-2017
-

Je hebt het vast niet gemist, maar in de politiek speelt een discussie over het gebruik van toiletten in winkelcentra. In de bijbehorende blog waar deze hele commotie naar verwijst wordt gesproken over dat het voor mensen met in dit geval een stoma niet mogelijk is om 5 minuten naar een WC te lopen.

MVO Westland; ondernemen met je hart

22-03-2016
-

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Lokaal horecanieuws in de media

Overtreffende opbrengst aspergediner voor ALS en Kidz for Kidz

21-04-2018 - 's-Gravenzande 21.04.2018 - Op donderdag 19 april haalde Lionsclub 'Glazen Stad' tijdens de jaarlijkse asperge-avond € 20.560 op voor Stichting ALS Westland en Kidz for Kidz. In restaurant De Viersprong werden 135 gasten verwend met een overheerlijk vijfgangen aspergediner. Veilingmeester Sjaak Bral verkocht op humoristische wijze de 15 kavels. De bekende cabaretier Sjaak Bral bracht als veilingmeester tussen vele sfeerverhogende grappen door het handelswaar onder de aandacht.

WOS.nl - Havenplein vrijdagavond feestelijk geopend

18-04-2018 - Foto: Piet Brederoo Het vernieuwde Havenplein in Naaldwijk wordt vrijdagavond feestelijk geopend. De metamorfose van het plein bij café de Slimmerick begon in januari, direct na afronding van het project Wilhelminaplein. In het nieuwe Havenplein ligt één gelijkvloerse weg, wandelstroken en één parkeerterrein. Daardoor is er meer ruimte beschikbaar voor de weekmarkt, terrassen en andere evenementen. De parkeerplekken zijn door groene hagen van de woningen gescheiden.

Feestelijke opening Havenplein Naaldwijk

18-04-2018 - Naaldwijk 18.04.2018 - Op vrijdagavond 20 april opent wethouder Theo Duijvestijn, samen met horeca, winkeliers en bewoners, het heringerichte Havenplein. Rond 19:15 uur worden eerst twee gedenkstenen onthuld om vervolgens, samen met de langst wonende bewoonster van het plein het door Stichting Sculptura gedoneerde kunstwerk 'De Groendenker' te presenteren.