Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Uitnodiging Haagse Strand en Terrasbeurs 4 februari 2019

17-12-2018
-

Op maandag, 4 februari 2019 van 13:00 tot 19:00 uur laten we je de vernieuwde Haagse Strand- & Terrasbeurs zien. Welke producten mogen aankomend seizoen niet ontbreken in jouw horecaconcept? En welke ontwikkelingen binnen het Haagse horecabeleid zijn voor jou van belang?

Gemeente Westland behandelt pilot terrastijden – KHN spreekt in!

03-12-2018
-

Op donderdag 29 november heeft bestuurslid Ronald van Gaalen ingesproken bij de gemeenteraad van gemeente Westland. Op de agenda stond de pilot Verlenging terrastijden en achtergrondmuziek.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Pilot verruiming terrastijden in Westland geslaagd!

01-11-2018
-

Donderdag 25 oktober vond het reguliere overleg tussen burgermeester Van Ardenne en het bestuur van KHN Westland plaats. Tijdens dit overleg stond de evaluatie van de pilot "verruiming terrastijden en achtergrondmuziek" op de agenda.

Update KHN Westland

09-07-2018
-

De zomer is inmiddels vol bezig, de terrassen zitten vol en de feestweken komen er aan. De gemeente gaat zo met zomerreces dus dat geeft ons een goed moment op terug te kijken naar het eerste deel van 2018.

Lokaal horecanieuws in de media

Kerstdiner voor gezinnen Voedselbank

18-12-2018 - Vitis Welzijn en Helm & Heus Makelaars hebben maandag 17 december jl. in wijkcentrum 't Anker in De Lier een kerstdiner georganiseerd voor gebruikers van Voedselbank Westland. Zo'n zestig deelnemers, van jong tot oud, hebben genoten van een uitgebreid viergangendiner gemaakt door een professionele, kok van Bistro De Herberg die als vrijwilliger de maaltijden heeft bereid. Medewerkers van Helm & Heus makelaars gingen vrijwillig aan de slag in de bediening.

WOS.nl - Aan de Zweth en Niven behouden Michelinster

17-12-2018 - Foto: Dennis van Schie Restaurant Aan de Zweth aan de Rotterdamseweg in Schipluiden mag ook in 2019 een Michelinster dragen. Dat werd maandag duidelijk tijdens de uitreiking van de nieuwe Michelingids in het DeLaMar in Amsterdam. Ook het Rijswijkse restaurant Niven van Westlander Niven Kunz behoudt een ster. Twaalf restaurants krijgen in 2019 voor het eerst een Michelinster, twee restaurants zijn nieuw in de lijst met twee sterren. Elf zaken moesten hun ene ster inleveren.

Zeer weinig Michelinsterren in Haagse regio

17-12-2018 - Zowel restaurant Calla's in Den Haag als Niven in Rijswijk en Aan de Zweth in Schipluiden hebben hun Michelinster behouden, werd vanmorgen bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse culinaire feestje in theater De La Mar in Amsterdam. In de hele Haagse regio kwamen er géén...