Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Cursus Sociale Hygiëne 6 en 12 september Den Haag

21-08-2017
-

KHN regio Zuid Holland Noord organiseert vanaf september wederom samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenkt u alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of uzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Save the Date " Onderwijsdagen 2017" - 27 en 30 oktober 2017

14-07-2017
-

In navolging van het succes in Amsterdam, organiseren wij ook in de Regio Zuid-Holland Noord en Den Haag de "Onderwijsdagen 2017".

Bruisend Zoetermeer, de week van de Horeca

27-06-2017
-

Uit cijfers blijkt dat veel Zoetermeerders horecagelegenheden bezoeken buiten de stad, in omliggende steden en gebieden. Het Zoetermeerse aanbod aan hotels, cafés en restaurants is vaak niet eens bekend bij het publiek.

KHN benoemt John van Velzen tot lid van verdienste

14-03-2017
-

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 14 maart is John van Velzen benoemd tot lid van verdienste van KHN. Hij ontving van KHN-voorzitter Robèr Willemsen de zilveren KHN-speld en de bijbehorende oorkonde.

'Kustpact' beperkt ondernemerschap

20-10-2016
-

KHN heeft samen met Recron en Hiswa een brief gestuurd aan minister Schultz om haar visie te geven op het zogenoemde 'Kustpact'

MVO Westland; ondernemen met je hart

22-03-2016
-

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Lokaal horecanieuws in de media

B&B's Westland blijven gewild als uitvalsbasis

19-08-2017 - Wat is toch het geheim van het steeds maar groter wordende succes van het 'Bed and Breakfast' concept? De B&B's zitten al jaren overvol en zelfs in de betrekkelijk 'saaie' Westlandse dorpen zijn de kamers niet aan te slepen. Ook deze zomer was...

Eindelijk een goed visitekaartje

17-08-2017 - VideoDe deadline voor het World Horti Center nadert met rasse schreden. Studenten trekken binnenkort in het gebouw dat een visitekaartje voor de Westlandse tuinbouw moet worden.Zelfs de gele verkeersborden zijn er nog niet uit. Is het nu World Horti Center of Greenport Horti Campus...

Aan de kermis geven de mensen hun geld niet meer uit

17-08-2017 - Het is een grauwe vrijdagmorgen, de kermis bij de Rotterdamse Schiehaven gaat bijna open. Op een terrein naast een volkswijk staan felgekleurde attracties en zelfs een achtbaan. Een vuilnisman prikt rondwaaiend afval op. Een man van 70, hij wil niet met zijn naam in NRC, poetst met Glassex de ramen van zijn attractie Point It, waar je telefoons kunt winnen. 'Vroeger hoefde ik dat niet te doen. Dan hielpen kinderen uit de omgeving mee, in ruil voor een vrijkaartje.