Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Ledenbijeenkomst 18 maart KHN Westland

14-02-2019
-

Het bestuur van KHN Westland nodigt je graag uit voor de ledenbijeenkomst op 18 maart 2019. Op het programma staat onder andere het voorstellen van de nieuwe voorzitter, in gesprek met landelijk voorzitter Robèr Willemsen en de nieuwe burgemeester.

3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

12-02-2019
-

Wanneer je als horecabedrijf MBO BBL-leerlingen wilt opleiden, moet je een erkend leerbedrijf zijn. KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt samen met Horeca Academie een 3-daagse opleiding aan tot Leermeester.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

07-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 maart in Leidschendam

04-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Save the Date! 18 maart ledenvergadering KHN Westland + Borrel

30-01-2019
-

Op maandag 18 maart 2019 organiseert het bestuur van KHN Westland haar jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens het officiële gedeelte van de bijeenkomst nodigen we je graag uit om bij te praten over de ontwikkelingen in de horeca in 2018 en vooruit te kijken naar 2019.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Gemeente Westland behandelt pilot terrastijden – KHN spreekt in!

03-12-2018
-

Op donderdag 29 november heeft bestuurslid Ronald van Gaalen ingesproken bij de gemeenteraad van gemeente Westland. Op de agenda stond de pilot Verlenging terrastijden en achtergrondmuziek.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Groente in de hoofdrol bij Op Hodenpijl

15-02-2019 - In het restaurant van Op Hodenpijl in Schipluiden draait het om biologische seizoensproducten van eigen of lokale bodem. En waar in de meeste restaurants gerechten om een stuk vlees of vis bedacht worden, speelt in de keuken bij Op Hodenpijl groente de hoofdrol. Kok Thomas de Rijcke is nu vier jaar werkzaam bij het biologisch restaurant van Op Hodenpijl. Toen hij een jaar geleden gevraagd werd om chef-kok te worden, ging hij deze uitdaging heel graag aan.

WOS.nl - Nieuw programma op WOS TV: WOSTALGIE

15-02-2019 - Wist je dat Mark Rutte in 2006 al eens als staatssecretaris hokken heeft bezocht in Westland? Of dat discotheek Sitton in 2011 in Maassluis de deuren sloot? In het nieuwe programma WOSTALGIE kijken we maandelijks terug op dergelijke gebeurtenissen aan de hand van beelden uit ons rijke archief. Onderwerpen die verder in de eerste uitzending langskomen zijn de Kromme Jongens Musical in 2007, de kinderwagenrace in 2011 en de wieken die van de 's-Gravenzandse korenmolen afvielen in 2014.

WOS.nl - Spaansche Vloot in mei weer open

15-02-2019 - Foto: Ontwerp Wubben Chan Architecten 1 Restaurant De Spaansche Vloot op het Marktplein in 's-Gravenzande gaat naar verwachting in mei weer open. Het rijksmonument ondergaat nu een grondige renovatie. Als die klaar is, komt in de voormalige herberg behalve een restaurant ook een hotel. De Spaansche Vloot sloot eind 2016 haar deuren en werd verkocht aan een investeringsmaatschappij. Wel werd het complex daarna nog enige tijd verhuurd voor feesten en partijen.