Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' op 30 oktober in Leiden

23-10-2017
-

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Uitnodiging Horeca-Onderwijsdagen 2017 regio Zuid-Holland-Noord

17-10-2017
-

ROC Mondriaan en KHN Den Haag, nodigen u uit om deel te nemen aan diverse inhoudelijke workshops, lessen en presentaties op maandag 30 oktober aanstaande. Deze dag maakt onderdeel uit van de Horeca-Onderwijsdagen 2017.

KHN Westland start frequent overleg met Gemeente Westland

16-10-2017
-

Het bestuur van KHN Westland en gemeente Westland houden vanaf nu 4 maal per jaar overleg gericht op horeca gerelateerde regelgeving, toezicht en handhaving.

Sluitingstijden terrassen Westland verruimd!

12-10-2017
-

Tijdens het politiek café, georganiseerd door KHN Westland is er gesproken over verruiming van de sluitingstijden terrassen. Hier is een motie uit voortgekomen die op 12 september jl. door gemeente Westland is aangenomen.

Verzoek bestuur KHN Westland voor handhaving paracommercie succesvol!

10-10-2017
-

Op 23 september zou een groot paracommercieel feest georganiseerd worden op een locatie in Westland. Omdat het om een feest met meer dan 600 personen ging waarbij  entree gevraagd werd en omdat het publiekelijk werd aangekondigd, heeft KHN Westland gemeente Westland gevraagd te handhaven. Op straffe van een dwangsom van € 25.000,- is het feest verboden.

Extra cursus Sociale Hygiene in Den Haag op 25 oktober

09-10-2017
-

Wegens groot succes organiseert KHN regio Zuid-Holland Noord in oktober samen met ROC Mondriaan een extra cursus Sociale Hygiëne. Schenkt u alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of uzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Save the date! 27 november jaarlijkse ALV KHN Westland

14-09-2017
-

Op maandag 27 november organiseert KHN Westland haar jaarlijkse ALV. Tijdens de ALV zullen er diverse onderwerpen worden besproken als het nieuwe bestuur, afscheid van oude bestuursleden, KHN 3.0 en zullen we de financiën over 2017 toelichten.

Save the Date " Onderwijsdagen 2017" - 27 en 30 oktober 2017

14-07-2017
-

In navolging van het succes in Amsterdam, organiseren wij ook in de Regio Zuid-Holland Noord en Den Haag de "Onderwijsdagen 2017".

'Kustpact' beperkt ondernemerschap

20-10-2016
-

KHN heeft samen met Recron en Hiswa een brief gestuurd aan minister Schultz om haar visie te geven op het zogenoemde 'Kustpact'

MVO Westland; ondernemen met je hart

22-03-2016
-

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Lokaal horecanieuws in de media

Hier vind je de 'meest bijzondere frietervaring' van ons land

20-10-2017 - Amsterdam is een snackbar rijker. Niet zomaar een snackbar, maar een zaak waar je terecht kunt voor 'culinair hoogstaande friet' in een ongewone omgeving. Het verhaal gaat dat eigenaar Jelle Westland op vakantie in Zuid-Amerika een man heeft ontmoet die Dr. Pieper wordt genoemd. Deze oude wetenschapper gaf hem het recept voor de perfecte friet, dat hij in de Kinkerbuurt in Amsterdam serveert.

Collegevragen inzake bereikbaarheid Coldenhove Maasdijk

20-10-2017 - Maasdijk 20.10.2017 - Op het bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk bevinden zich vele bedrijven en de horecagelegenheid Eetcafe Westgaag, waar vele Westlandse inwoners naartoe gaan. Deze bedrijven en de horecagelegenheid liggen aan de Transportweg of zijn te bereiken via de Transportweg. Vanuit Maasdijk is de Transportweg per fiets echter erg lastig te bereiken. De enige manier om op deze weg te komen is via de Bandijkweg, hetgeen een omweg is en niet goed aangegeven staat.

Bescheiden rol voor bio op World Food Day Rdam

17-10-2017 - Bescheiden rol voor bio op World Food Day Rdam Tholen - Van boer tot bord: méér dan een catchy slogan alleen. Want er komt nog onnoemelijk veel bij kijken voordat voeding op je bord terechtkomt. Afgelopen zondag organiseerde Rotterdam Food Cluster in samenwerking met Provincie Zuid-Holland, Rabobank, gemeente Midden-Delfland, LTO Noord, gemeente Lansingerland en Rotterdam Festivals het evenement World Food Day Rdam om voor juist dát vraagstuk meer bewustwording te vragen.