Afdeling Westland

KHN afdelingsnieuws

Evenementen en feesten in het Westland

19-02-2018
-

Feesten doen we samen, regels maken ook. Met dit gegeven heeft de gemeente Westland gevraagd aan KHN Westland om mee te denken en onze mening te geven over de verschillende evenementen in Westland. De afgelopen jaren zijn veel van de feesten en evenementen in Westland veranderd in vorm, omvang, locatie, doelgroep etc.

Cursus Social media voor grote bedrijven op 5 maart in Zoetermeer

19-02-2018
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van uw gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe wordt u actief op social media? Waar moet u beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet u in een dag hoe u uw social media organiseert.

Bhv-training 9 april in ADO Cars Jeans Stadion Den Haag

16-02-2018
-

In ieder bedrijf moet een aantal medewerkers benoemd zijn die de bedrijfshulpverleningstaken kan uitoefenen. Op de site van KHN kunt u precies nagaan welke eisen er worden gesteld volgens de wet.

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN regio Zuid-Holland-Noord 2018/2019?

02-02-2018
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die weet wat er speelt en met zijn of haar bedrijf inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en hiermee succes oogst. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren!

Bhv-training 19 februari in ADO Cars Jeans Stadion Den Haag

22-01-2018
-

In ieder bedrijf moet een aantal medewerkers benoemd zijn die de bedrijfshulpverleningstaken kan uitoefenen. Op de site van KHN kunt u precies nagaan welke eisen er worden gesteld volgens de wet.

Verslag ALV Horeca Westland & Midden Delfland

05-12-2017
-

Op 27 november was de ALV van KHN Westland.

Hoge Nood App KHN Westland

01-12-2017
-

Je hebt het vast niet gemist, maar in de politiek speelt een discussie over het gebruik van toiletten in winkelcentra. In de bijbehorende blog waar deze hele commotie naar verwijst wordt gesproken over dat het voor mensen met in dit geval een stoma niet mogelijk is om 5 minuten naar een WC te lopen.

KHN Westland start frequent overleg met Gemeente Westland

16-10-2017
-

Het bestuur van KHN Westland en gemeente Westland houden vanaf nu 4 maal per jaar overleg gericht op horeca gerelateerde regelgeving, toezicht en handhaving.

Sluitingstijden terrassen Westland verruimd!

12-10-2017
-

Tijdens het politiek café, georganiseerd door KHN Westland is er gesproken over verruiming van de sluitingstijden terrassen. Hier is een motie uit voortgekomen die op 12 september jl. door gemeente Westland is aangenomen.

MVO Westland; ondernemen met je hart

22-03-2016
-

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Lokaal horecanieuws in de media

Let raakt vinger kwijt tijdens autoklusje

18-02-2018 - Maasdijk 18.02.2018 - Een beetje rommelen onder de motorkap bij het Polenhotel op Honderdland liep voor de eigenaar van een Mercedes met Lets kenteken, De man had zijn auto op de parkeerplaats van Hotel Westland staan en was onder zijn motorkap bezig, toen hij plots met zijn hand in de ventilator terecht kwam. Eén vinger werd eraf geslagen en een tweede bijna.

Man in gezicht geslagen met glas in café Off Piste

16-02-2018 - In café Off Piste in Naaldwijk heeft in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 februari een zware mishandeling plaatsgevonden. Een man werd door iemand in zijn gezicht geslagen met een glas. Hij hield hier letsel aan over.De mishandeling ontstond door een ruzie...

WOS.nl - Beelden van zware mishandeling in Off Piste worden mogelijk vrijgegeven

16-02-2018 - In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 februari is iemand in après-ski café Off Piste in Naaldwijk ernstig toegetakeld. Hij is door een andere bezoeker in het gezicht geslagen met een glas. De politie wil dat de dader zich snel meldt, anders worden beelden van de mishandeling vrijgegeven. De mishandeling gebeurde na onenigheid tussen twee bezoekers. Na het slaan met glas heeft de beveiliging direct ingegrepen en zich over het slachtoffer ontfermd.