Afdeling Wierden Twenterand

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Verse broodjes met jus in het hartje van Enter

17-08-2019 - ENTER - Ontbijten bij de bakker; het ligt best voor de hand, maar toch gebeurt het in Enter niet vaak.  En dat terwijl de medewerkers van patisserie en broodspecialist Van Otten op verzoek een heerlijk ontbijtje maken. Waar kun je behalve thuis of in een hotel ontbijten? Vandaag: Patisserie en broodspecialist Van Otten in Enter Mariëtte Cellarius 17-08-19, 09:22 Delen per e-mail Sluit De bakker aan de Dorpsstraat is deze donderdag om 8.

Politie onderzoekt 'elektrocutie' Nederlander (45) bij Thais zwembad

16-08-2019 - De politie in Thailand onderzoekt de merkwaardige dood van een Nederlandse vakantieganger. Herdi Vos (45) uit het Twentse Aadorp werd volgens zijn vrouw geëlektrocuteerd bij het zwembad van hun hotel in Phuket.  Vos, eigenaar van een bouwbedrijf in Vroomshoop, arriveerde vorige week donderdag met echtgenote (50), dochter (16) en zoon (12) in het Marina Express Hotel, vlakbij de internationale luchthaven van Phuket. Omstreeks 18.00 uur ging het gezin zwemmen.

How do you cater to 6 million art lovers a year? Tate Modern's director Frances Morris shares a few lessons

13-08-2019 - In March of this year, it was announced that the Tate Modern is the most visited attraction in the UK, with almost 5.9 million people flocking to the former power station in 2018. At its helm, residing in a rather understated office to the west of the building, is Frances Morris. "Do you mind if I just send a couple of emails?" she asks, as I enter the room.