Afdeling Wierden Twenterand

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Lokaal horecanieuws in de media

Busvervoer FCT Enter

19-04-2019 - Maandag 22 april (Tweede Paasdag) FC Twente - Jong AZ Vertrek bus 12.30 uur, bij Café de Bakker. Bij kampioenschap rijdt de bus om 18.00 uur terug.   Het bericht Busvervoer FCT Enter verscheen eerst op Entersnieuws.

Provisorisch houten kruis als waardig eerbetoon gevallen Canadees; WO2 Wierden

16-04-2019 - Het hout is volledig uitgedroogd, het kruis weegt nauwelijks iets. Maar het verhaal dat er aan vast zit heeft wel degelijk gewicht. Kees Kroon van de Historische Kring Wierden vertelt het op de voorlaatste dag van het WO2 Café. "De Canadees Wickstrom werd door de Duitsers doodgeschoten toen hij op 8 april 1945 met hoge snelheid Wierden binnenreed. De Duitsers gaven hem een tijdelijk graf in het centrum van Wierden en zetten daar een zelfgemaakt houten kruis op.