Afdeling WOM

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Concept Horecabeleidskader gemeente Woerden

29-07-2019
-

In maart 2018 is een startnotitie vastgesteld met het doel te komen tot een update van het Horeca Beleidskader van de gemeente Woerden. De aanleiding hiervoor was dat zowel vanuit de markt als de gemeente behoefte bleek te bestaan aan een actueel, toekomstgericht en integraal horecabeleidskader inclusief een terrassenbeleid

Eindconcept Terrassenbeleid gemeente Woerden

29-07-2019
-

In maart 2018 is een startnotitie vastgesteld met het doel te komen tot een update van het HorecaBeleidskader van de gemeente Woerden. De aanleiding hiervoor was dat zowel vanuit de markt als de gemeente behoefte bleek te bestaan aan een actueel, toekomstgericht en integraal horecabeleidskader inclusief een terrassenbeleid.

Lokaal horecanieuws in de media

'IJs maken verveelt nooit'

20-08-2019 - Geen winkel die zo'n zomers gevoel oproept als de ijssalon. Bert van den Hoogen bezoekt er elke week één in het Groene Hart. Vandaag: Torino in Woerden.

Vlogster OnneDi maakt eigen ijsje bij Torino in Woerden

18-08-2019 - Nederlands vlogger OnneDi is vandaag langsgegaan bij IJssalon Torino in Woerden om daar haar eigen ijssmaak in elkaar te flansen. Van de meesterijsmaker is via Instagram bekend geworden dat het iets heeft te maken met donuts. Daar houdt OnneDi zo van, namelijk.

Jeugdig elan in The Old Bakery in Montfoort

16-08-2019 - Een stokoude bakkerij met piepjong personeel. Dat lijkt tegenstrijdig, maar valt in de praktijk reuze mee. ,,Ik ben een rasoptimist, dat moet je zijn in de horeca.