Afdeling WOM

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

KHN feliciteert Gasterij De Milandhof met de OKW Ondernemersprijs van 2018!

22-01-2019
-

Donderdag 10 januari jongstleden streden drie Woerdense ondernemers om de titel van OKW Onderneming van het Jaar. De genomineerde ondernemers BluePrint Automation, BRN Brandbeveiling en Gasterij de Milandhof presenteerden alle drie hun bedrijf.

KHN feliciteert Junior Brandenburg met koninklijke onderscheiding

26-04-2018
-

 KHN-lid Junior Brandenburg, eigenaar van café restaurant El Rey in Woerden ontving de koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Victor Molkenboer van Woerden voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Lokaal horecanieuws in de media

De Librije ontwerpt met Reijersen Juweliers 'gastronomisch' horloge

17-04-2019 - Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle heeft samen met Reijersen Juweliers in Oudewater een uniek horloge van het merk Christiaan van der Klaauw ontworpen. 'Het uurwerk is echt aan de keukentafel van Jonnie en Thérèse Boer bedacht', vertelt Adriaan Reijersen van Buuren. 'Samen hebben we toen een super gaaf plan bedacht voor het maken van een Gastronomisch Christiaan van der Klaauw horloge.

Geen verplichte inzameling petflesjes

17-04-2019 - WOERDEN - Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een voorstel voor statiegeld op petflesjes voor frisdrank en water tot 1 liter ontwikkeld. In de horeca komt geen verplichting om deze petflesjes in te zamelen. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft zich de afgelopen tijd ingezet om ervoor te zorgen dat de horeca niet in het nieuwe voorstel wordt meegenomen. Uit onderzoek van KHN blijkt dat horecaondernemers veel problemen zien in het inzamelen van petflesjes.

Kunstwerk Futurum Probationem siert terras Stadskelder

16-04-2019 - Houtkunstenaar Maarten Schepers heeft op verzoek van Rob en Ronald van den Berg van de Stadskelder een kunstwerk gemaakt dat sinds zondag het terras van hun horecagelegenheid siert.Montfoort - In zijn openingswoord vertelde Maarten Schepers over het verzoek van de beide broers en over de totstandkoming van het kunstwerk. Molenaar Paul Groen leverde het hout, dat vrijgekomen was bij de restauratie van molen De Valk.