Afdeling WOM

KHN afdelingsnieuws

Zin in een BBQ feestje?

06-06-2019
-

Wij ook! Graag willen we jou uitnodigen voor de enige echte KHN BBQ bij Van Rossum op dinsdag 2 juli aanstaande.

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

KHN feliciteert Gasterij De Milandhof met de OKW Ondernemersprijs van 2018!

22-01-2019
-

Donderdag 10 januari jongstleden streden drie Woerdense ondernemers om de titel van OKW Onderneming van het Jaar. De genomineerde ondernemers BluePrint Automation, BRN Brandbeveiling en Gasterij de Milandhof presenteerden alle drie hun bedrijf.

Lokaal horecanieuws in de media

Gouden huwelijk Arie en Baukje

13-06-2019 - Bron: Nettie Kuijer, redactie Radio Stad Montfoort     Vrijdag 13 juni 1969 trouwden Arie Hof en Baukje van den Oever in het oude Stadhuis van Montfoort . Arie leerde Baukje kennen toen hij in zijn diensttijd was gelegerd in Het Harde. De mooie barkeepster Baukje veroverde al snel zijn hart. Als hij met zijn dienstmaten het café bezocht  liet hij haar graag zijn biertje brengen. Baukje deed dat met genoegen, maar niet als er andere dames aan zijn tafel zaten.