Veilige en voordelige betalingen via Worldline

Worldline e-payment services

Met Worldline betalen uw gasten snel, veilig en contactloos met hun creditcards en (inter)nationale bank- en debetpassen. Profiteer nu ook van extra korting op uw nieuwe betaalautomaat.

Uw KHN-voordeel 

Als lid van KHN profiteert u bij Worldline van extra scherpe tarieven voor contactloze betaalautomaten en veilige acceptatie van betaalkaarten. Contactloze betalingen zijn eenvoudig en snel, waardoor u meer tijd heeft voor service en het realiseren van extra omzet.

KHN-voordeel op pinautomaten (nieuw!)

Het aanbod hieronder geldt als u overstapt naar Worldline. Heeft u al een Worldline automaat of bent u starter? Ook dan kunnen we u een scherpe KHN-korting bieden. Vraag via onderstaand formulier naar de mogelijkheden.

Automaat YOMOVA YOMANI MU YOXIMO
  YOMOVA YOMANI MU YOXIMO
Beschrijving Toonbankautomaat met geïntegreerde printer Balie-oplossing voor optimaal gebruiksgemak Mobiele pinautomaat om uw gasten altijd en overal te laten betalen
Normaal € 399 € 599 € 699
Overstapkorting € 50 € 100 € 50
KHN-voordeel € 20 € 20 € 20
KHN-ledenprijs* € 329 € 479 € 629
All-in service 1e jaar GRATIS
t.w.v. € 129
1e jaar GRATIS
t.w.v. € 129
1e jaar GRATIS
t.w.v. € 150
pAyview - Volledig inzicht in uw transacties voor € 4 per automaat per maand

* Actie geldt niet voor kassagekoppelde automaten. Excl. installatiekosten a € 65,00 (Plug & Play) of € 140,00 (op locatie).

Serviceabonnement

Ruim 90% van de storingen weten wij op afstand (telefonisch) op te lossen. Dit doen wij op weekdagen van 08.00-20.00 en in het weekend van 08.30-17.00. Voor die overige 10% storingen kunt u op basis van uw all-in service abonnement doordeweeks een monteur op bezoek krijgen. Wilt u deze bezoekmogelijkheden uitbreiden, bijvoorbeeld naar zaterdag en/of zondag, neem dan via onderstaand formulier contact op met ons.

Veilig en voordelig creditcards accepteren via Worldline

Steeds meer mensen zijn in het bezit van een (zakelijke) creditcard en vinden het prettig deze voor tal van aankopen te gebruiken. Het accepteren van creditcards is dus gastvrij en kan omzetverhogend werken. Veel KHN-leden besparen via Worldline op de kosten van creditcardtransacties.

KHN-voordeel op creditcardacceptatie

Worldline is leverancier van betaalautomaten, verwerker van creditcardtransacties en levert e-payment services. Als lid van KHN kunt u via Worldline tegen extra scherpe tarieven creditcards accepteren van onder andere Visa, MasterCard, Discover, Diners Club, UnionPay en JCB. Ontvangt u regelmatig gasten van buiten de Eurozone? Accepteer dan naast MasterCard en Visa ook de belangrijkste betaalkaarten buiten Europa: Diners Club en Discover, JCB en UnionPay. In onze leaflet ‘Wereldklanten zorgen voor meer omzet’ leest u meer over deze kaarthouders.

Uw KHN-voordeel voor creditcardverwerking*

Jaaromzet MasterCard/Visa JCB/UnionPay Diners/Discover Maestro/V PAY
Tot € 25.000 1,55% 2,25% 2,95% 1,00%
€ 25.000 - € 75.000 1,49% 2,25% 2,95% 1,00%
€ 75.000 - € 150.000 1,45% 2,25% 2,95% 1,00%
€ 150.000 - € 500.000 1,39% 1,90% 2,75% 1,00%
> € 500.000 Op maat Op maat Op maat Op maat

*Naast bovengenoemde commissie betaalt u een vaste, jaarlijkse service fee compliancy (€ 34).

Ontvangt u regelmatig gasten van buiten de Eurozone? Accepteer dan naast MasterCard en Visa ook de belangrijkste betaalkaarten buiten Europa: Diners Club en Discover, JCB en UnionPay. In onze leaflet ‘Wereldklanten zorgen voor meer omzet’ leest u alvast meer over deze kaarthouders.

Waarom Worldline?

  • Eén partij voor al uw betalingsverkeer
  • Kwalitatieve betaalautomaten met een lange levensduur
  • Flexibele dagafsluiting
  • Naast MasterCard en Visa kunt u standaardbetalingen accepteren met JCB, UnionPay, Discover en Diners Club (u betaalt hiervoor alleen als er met deze betaalkaarten wordt betaald)
  • Gratis online inzage in de transacties van de betaalkaarten die u via Worldline accepteert.
  • Op de YOMANI en YOXIMO kunnen gasten uit niet-eurolanden betalen in hun eigen valuta met MasterCard of Visa met Dynamic Currency Conversion (DCC). Ook bij betalingen via uw website. Over iedere DCC-transactie ontvangt u een aantrekkelijke commissie.

Speciaal voor hotels

  • Worldline biedt speciaal voor hotels een ‘no-show’ en ‘express check out’
  • Met Pay per Link verstuurt u uw betaalverzoeken eenvoudig en veilig via e-mail of sms. Uw gasten kunnen hun betaling met vrijwel alle betaalmethoden (dus ook iDEAL) voldoen. Met Pay per Link blijven facturen vaak minder lang liggen. Een veilig en goed alternatief voor het handmatig invoeren van betaalkaartgegevens (keyen) en ideaal voor uw groepsreserveringen. Kijk voor meer informatie over Pay per Link op: paysquare.nl/payperlink.

Van PaySquare naar Worldline

PaySquare is eind 2016 onderdeel van Worldline geworden. Deze samenwerking biedt u nóg meer mogelijkheden. Zo kunt u via een ‘Alles-in-één betaalpakket tegen een vast tarief per maand zowel het accepteren van betalingen als uw betaalautomaten regelen bij slechts één partij. Ook de gift en loyalty cards en een kassagekoppeld horecamanagementsysteem worden dankzij deze samenwerking voor u eenvoudig beschikbaar. Op pinnen.nl, de nieuwe website van Worldline Nederland, vindt u alles over de Worldline betaaloplossingen, trends en ontwikkelingen in het betalingsverkeer en de nieuwste producten, zoals de YOMOVA.

Hoe profiteert u?
Als u het onderstaand contactformulier invult, neemt Worldline contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen via 088 765 70 10 of sales-netherlands@worldline.com.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Interesse in:  Vaste betaalautomaat
 Mobiele betaalautomaat
 Accepteren van betalingen
 Alles in 1 betaalpakketten
 Pay per Link
 Gift- en Loyaltycards
Creditcardomzet:
Opmerking
Terug
KHN Ledenvoordelen