Afdeling Zandvoort

KHN afdelingsnieuws

Reminder: werksessie Watersportzonering 20 juni Zandvoort

17-06-2019
-

Op donderdagavond 20 juni organiseren we een werksessie over een nieuwe watersportzonering en een nadere verkenning van de ontwikkelmogelijkheden van Zandvoort als durfsportlocatie.  

Samenvatting bestuursvergadering KHN Zandvoort d.d. 28 mei 2019

03-06-2019
-

Op dinsdag 28 mei jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden in Strandpaviljoen Fosfor, Zuidstrand 7, 2042 AG Zandvoort.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

De regels voor horeca Zandvoort voor schenken van alcohol en openbare orde en veiligheid

16-05-2019
-

In de Werkgroep Centrum hebben horecaondernemers aangegeven meer duidelijkheid te willen in de verdeling van de verantwoordelijkheden met betrekking tot de regels vanuit de Algemene Plaatselijke verordening (APV) en de Drank- en Horecawet (DHW).

Feestelijke uitreiking Bokkedoorns Award bij Nova College Haarlem

26-04-2019
-

Michelle Leone uit IJmuiden en Dennis Frank uit Spaarnwoude, studenten Nova College Horeca, hebben de prestigieuze Bokkedoorns Award 2019 gewonnen. Dat maakte de jury woensdag 24 april bekend tijdens de feestelijke uitreiking in het Nova Grand Café Restaurant aan de Zijlweg in Haarlem.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Zandvoort gehouden in Eetcafé Rabbel op 16 april 2019

19-04-2019
-

Op dinsdag 16 april jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden en wel in Eetcafé Rabbel, Kerkplein 7, 2042 JH Zandvoort.

Uitnodiging Kick Off Pride at the Beach 25 april 2019 17.30 uur

09-04-2019
-

Met veel enthousiasme wordt gewerkt aan de voorbereidingen Pride at the Beach 2019. Van maandag 29 tot en met woensdag 31 juli 2019 viert Zandvoort weer alle kleuren van de regenboog. Wij vieren vooruitgang. Wij vieren de vrijheid om in Zandvoort te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Voor iedereen. Door iedereen.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Inspraak mogelijk op concept visie ‘Zandvoort, waar de Metropool de kust kust’

08-03-2019
-

Zandvoort is met jaarlijks vijf miljoen bezoekers en één miljoen overnachtingen de belangrijkste badplaats van de metropoolregio Amsterdam. Om deze positie te behouden en te versterken, heeft het kwaliteitsteam in opdracht van de gemeente een concept visie opgesteld met heldere richtlijnen waaraan de diverse plannen in de kuststrook moeten voldoen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Lokaal horecanieuws in de media

Castricumse paviljoens genomineerd voor titel 'Duurzaamste strandpaviljoen'

14-06-2019 - Drie Castricumse strandpaviljoens maken kans op de eretitel 'Duurzaamste strandpaviljoen'. Het gaat om Club Zand, Deining Eten en Drinken en Zoomers; drie van de vier paviljoens op het strand van Castricum. Ook het Strandhuis (Wijk aan Zee) en Beachinn (IJmuiden) zijn genomineerd in de categorie 'Duurzaamste strandpaviljoen'. Via www.strandverkiezingen.nl kunnen bezoekers van 3 tot en met 7 juli hun stem uitbrengen. De winnaar wordt op 30 juli in Zandvoort gehuldigd.

Win: 4x een arrangement van 2 nachten voor 2 personen in een vtwonen strandkamer!

13-06-2019 - Naast strandpaviljoen Ajuma in Zandvoort vind je drie strandkamers die zijn gebouwd door Jan de Boer Tuinhuizen en ingericht door stylisten van vtwonen. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel: de stijlkamer 'Basic chic' is bijvoorbeeld helemaal in de vtwonen stijl met materialen als beton en hout en met de kleuren zwart, grijs en wit.

Museum Hulst wil hokken met de VVV

13-06-2019 - HULST - Mocht Museum Hulst verhuizen naar het 's-Landshuis, dan hoopt het bestuur dat pand samen met de VVV te betrekken. De exploitatie is dan een stuk makkelijk, denkt voorzitter Bert Zandvoort. Voor De Meerpaal moeten dan indirect nieuwe plannen komen.