Afdeling Zandvoort

KHN afdelingsnieuws

Samenvatting bestuursvergadering KHN Zandvoort gehouden in Eetcafé Rabbel op 16 april 2019

19-04-2019
-

Op dinsdag 16 april jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden en wel in Eetcafé Rabbel, Kerkplein 7, 2042 JH Zandvoort.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Uitnodiging Kick Off Pride at the Beach 25 april 2019 17.30 uur

09-04-2019
-

Met veel enthousiasme wordt gewerkt aan de voorbereidingen Pride at the Beach 2019. Van maandag 29 tot en met woensdag 31 juli 2019 viert Zandvoort weer alle kleuren van de regenboog. Wij vieren vooruitgang. Wij vieren de vrijheid om in Zandvoort te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Voor iedereen. Door iedereen.

Aandachtspunten horecaondernemers voor Koningsdag en 5 mei 2019

03-04-2019
-

De Stichting Viering Nationale Feestdagen Zandvoort maakt er samen met de horeca op Koningsdag, zaterdag 27 april, graag weer een groot feest van!

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Inspraak mogelijk op concept visie ‘Zandvoort, waar de Metropool de kust kust’

08-03-2019
-

Zandvoort is met jaarlijks vijf miljoen bezoekers en één miljoen overnachtingen de belangrijkste badplaats van de metropoolregio Amsterdam. Om deze positie te behouden en te versterken, heeft het kwaliteitsteam in opdracht van de gemeente een concept visie opgesteld met heldere richtlijnen waaraan de diverse plannen in de kuststrook moeten voldoen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Lokaal horecanieuws in de media

Samenvatting bestuursvergadering KHN Zandvoort gehouden in Eetcafé Rabbel op 16 april 2019

19-04-2019 - Op dinsdag 16 april jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden en wel in Eetcafé Rabbel, Kerkplein 7, 2042 JH Zandvoort. Op dinsdag 16 april jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden en wel in Eetcafé Rabbel, Kerkplein 7, 2042 JH Zandvoort.

Strandpaviljoen Haven van Zandvoort staat te koop

17-04-2019 - Strandpaviljoen De Haven van Zandvoort staat te koop. ,,Het is na tien jaar mooi geweest'', zegt eigenaar Theo Miedema. ,,Het strand is zwaar, zwaarder dan ik dacht toen ik hier aan begon. Het is een 'way of life', veel meer nog dan ik in andere horeca gewend was.'' Miedema verwacht aan het eind van het jaar een nieuwe eigenaar te hebben gevonden. Het paviljoen blijft ondertussen gewoon open. De Haven van Zandvoort is een van de vijf zogenoemde jaarrondpaviljoens ...

Hotelier Rem Bastaens krijgt leiding over Beatrix- en Circustheater

17-04-2019 - De Belg Rem Bastiaens was eerder onder meer general manager van Hotel Des Indes in Den Haag. In totaal werkte hij dertien jaar voor Starwood Hotels, een aantal jaren in Londen en Parijs en vier jaar bij Des Indes in Den Haag. Het meest recent was hij voor IHG general manager van Holiday Inn en Holiday Inn Express in Amsterdam, Arena Towers.  Eerder in zijn carriere vinden we op zijn cv NH Hotel Zandvoort, The Grand en The Dylan.