Afdeling Zandvoort

KHN afdelingsnieuws

UITNODIGING 3 september 18.00 uur ondermijnende criminaliteit in de gemeente Zandvoort

15-08-2019
-

Mogelijk is er sprake van ondermijning, omdat de ondernemer zich schuldig maakt aan bijvoorbeeld het witwassen van crimineel geld. Het komt vaker voor dan u denkt, ook in Zandvoort.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Uitnodiging voor de bijeenkomst kick-off van de side-events Formule 1 2020

07-08-2019
-

De avond is bedoeld om ondernemers en organisatoren van Zandvoort meer informatie te geven over de plannen van de Dutch Grand Prix en het side-events programma.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

Verslag met het overleg bedrijfsleven en wethouder Verheij Zandvoort

24-06-2019
-

Op 15 mei vond het laatste overleg plaats tussen vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, verenigd in OBZ en wethouder Verheij, je treft bijgaand het verslag aan.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Zandvoort d.d. 28 mei 2019

03-06-2019
-

Op dinsdag 28 mei jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden in Strandpaviljoen Fosfor, Zuidstrand 7, 2042 AG Zandvoort.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

De regels voor horeca Zandvoort voor schenken van alcohol en openbare orde en veiligheid

16-05-2019
-

In de Werkgroep Centrum hebben horecaondernemers aangegeven meer duidelijkheid te willen in de verdeling van de verantwoordelijkheden met betrekking tot de regels vanuit de Algemene Plaatselijke verordening (APV) en de Drank- en Horecawet (DHW).

Feestelijke uitreiking Bokkedoorns Award bij Nova College Haarlem

26-04-2019
-

Michelle Leone uit IJmuiden en Dennis Frank uit Spaarnwoude, studenten Nova College Horeca, hebben de prestigieuze Bokkedoorns Award 2019 gewonnen. Dat maakte de jury woensdag 24 april bekend tijdens de feestelijke uitreiking in het Nova Grand Café Restaurant aan de Zijlweg in Haarlem.

Lokaal horecanieuws in de media

Gewonde bij botsing op paaltje Boulevard Barnaart

14-08-2019 - ZANDVOORT De bestuurder van een scooter is dinsdagmiddag op een paaltje gebotst langs de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Even na half drie ging het mis ter hoogte van het NH Hotel. De bestuurder en zijn passagier kwamen bij het ongeval ten val en raakten gewond. De passagier raakte bij het ongeval dermate gewond dat hij na de eerste zorg met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht voor verdere behandeling. De bestuurder van de scooter is met de ambulance mee naar het ziekenhuis gereden.

Hummel is laatste vakantiehuisjes Zandvoort kwijt

14-08-2019 - "Vorig jaar mei zette vastgoedman Klaas Hummel zijn 428 vakantiehuisjes in Center Parcs Zandvoort te koop. Die zijn nu allemaal verkocht.",:""De snelheid overtrof alle verwachtingen", laat Hummel weten. Ruim 300 huisjes zijn aan particuliere beleggers verkocht. De overige huisjes, het hotel en de centrale voorzieingen werden eind vorig jaar al overgedaan aan Zeeland Investment Beheer van voormalig Roompot-directeur Henk van Koeveringe. De opbrengst bedraagt ongeveer €140 miljoen.

Is de beach echt Amsterdams?

13-08-2019 - Zandvoort heeft deze zomer een eigen cocktail. The Surf bestaat uit gin, parfait d'amour, blue curaçao, citroensap, suikersiroop, tonic en een schijfje citroen. Het drankje kwam als beste uit de bus na afloop van een workshop van Zandvoortse horecaondernemers bij Bols, de Amsterdamse distilleerderij die dit jaar een pop-upstore…