Afdeling Zeist/De Bilt

KHN afdelingsnieuws

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

23-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

PERSOONLIJKE UITNODIGING 2** DINER IN ZEIST

23-08-2019 - U bent persoonlijk van harte uitgenodigd bij het 4-hands diner van Syrco Bakker en Kasteel Kerckebosch. Tijdens dit diner laten wij de typerende smaken uit de koker van 2** Michelin chef Syrco Bakker (Restaurant Pure C), die zich het beste laten kenmerken als licht, fris en vooral vernieuwend, samen komen met onze eigen Kasteel Kerckebosch filosofie. We starten onze culinaire reis in het mooie Zeeland en gaan via onze gezamenlijke Indische roots terug naar het bosrijke Zeist.

Inhoudelijk deel NIS bijeenkomst op 5 september door Kennedy van der Laan

20-08-2019 - De eerste bijeenkomst na het vakantiereces ligt inhoudelijk in handen van Kennedy van der Laan. Er wordt een update gegeven van de recente jurisprudentie, de BGK en toepasselijk op de zomervakantie nog even de Wet op de Reisovereenkomst. Het NIS heeft de bijeenkomst georganiseerd in het vertrouwde Van der Valk hotel in De Bilt. De agenda van 5 september: 16.00 - 17.00   :   Ontvangst 17.00 - 18.00   :   Maaltijd 18.00 - 18.

Schrijfster Els Florijn maakt mooie zinnen middenin geroezemoes

19-08-2019 - Schrijven is voor haar een manier om de werkelijkheid aan te kunnen. Auteur Els Florijn (36) werkt bij voorkeur buitenshuis aan haar romans. In een druk restaurant bijvoorbeeld. Daar broedt ze soms minutenlang op één zin. "Ik hoop dat mensen net zo geraakt worden door een verhaal bij het lezen ervan als ik geraakt werd toen ik het opschreef." Florijn zit al klaar aan haar tafeltje, achterin het Van der Valkhotel "De Biltsche Hoek" in De Bilt. Laptop voor de neus, boeken op tafel.