Afdeling Zeist/De Bilt

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Kwartaaldemonstraties DSO 18 juni via livestream te volgen

14-06-2019 - Nieuwsbericht | 14-06-2019 | 11:33Op 18 juni vinden de Kwartaaldemonstraties DSO plaats in het Hotel Theater Figi in Zeist. Zowel de functionele als de technische kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet zijn ook via een livestream te volgen. De opnamen zijn daarna via het YouTube-kanaal Aan de slag met de Omgevingswet terug te kijken.

Luchtballon landt op N224 bij Pyramide van Austerlitz

12-06-2019 - Normaal gesproken zoeken ballonvaarders een weiland of open veld op om veilig te kunnen landen, maar maandagavond liep dat in Austerlitz even anders.  Wegens een lege gasfles moest een luchtballon snel landen. Daardoor scheerde het gevaarte rakelings over een paar boomtoppen en het dak van restaurant De Pyramide.  De spectaculaire landing trok veel bekijks. Henk van Steeg, wiens vrouw met de ballon meevoer, plaatste een filmpje van het voorval Instagram.