Download de gratis KHN App

Schade? Uw eigen onafhankelijke contra-expert staat u bij!

Logo ZNEB

Schade door brand, water, inbraak, diefstal, blikseminslag en overige oorzaken is altijd vervelend. Circa 70% van de ondernemers die worden getroffen door een dergelijke calamiteit en onvoldoende zijn voorbereid of worden begeleid, gaan binnen twee jaar na een calamiteit failliet. Dus heeft u onverhoopt schade, schakel dan een onafhankelijk contra-expert in van ZNEB. Die behartigt úw belangen en niet die van de verzekeraar!

Maak gebruik van uw recht
Als verzekerde heeft u conform de polisvoorwaarden recht op een eigen expert. Verzekeraars zijn zich ervan bewust dat zij met een eigen expert in het voordeel zijn. Om het gevoel van ongelijkheid te compenseren staat in vrijwel iedere verzekeringspolis vermeld dat verzekerden recht hebben op een eigen deskundige. Het inzetten van een eigen expert is geen motie van wantrouwen naar uw verzekeraar maar een aan u geboden recht.

Schakel uw eigen contra-expert van ZNEB in
Let op: ga niet in zee met contra-experts die ter plaatse van de calamiteit verschijnen. In de eerste uren na een calamiteit worden er cruciale beslissingen gemaakt die het verloop van de schadeafhandeling kunnen beïnvloeden. Maak daarom daags na de calamiteit een bewuste keus en voorkom emotionele beslissingen. Bel bij schade eerst 112, meld de schade vervolgens bij uw tussenpersoon (b.v. KHN Verzekeringen) en bel dan ZNEB.

Uw KHN voordeel!

  • De contra-expert wordt veelal door verzekeraars betaald
  • De contra-expert ziet u als partner en niet als verzekerde en komt op voor uw belang
  • De contra-expert kent zijn vak en de branche zodat hij u optimaal kan bijstaan
  • De contra-expert stelt voor u de schadeclaim op zodat u verder kunt met ondernemen

Hoe profiteert u?
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij ZNEB. Vermeld bij 'Uw kenmerk' dat u lid bent van KHN. U kunt ook het contactformulier ledenvoordelen invullen, dan neemt ZNEB Expertise en Taxatie contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen met ZNEB via 076-5879355 en info@zneb.nl. Kijk voor meer informatie op zneb.nl/contra-expertises.

Zie ook: Schade? Voorkom een uitkering op basis van de dagwaarde!

Terug