Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Notulen ALV 22 januari 2018 KHN Zoetermeer Oostland

06-02-2018
-

Afgelopen 22 januari heeft KHN Zoetermeer-Oostland haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden bij Woodstone.

Lokaal horecanieuws in de media

Politie achtervolgt dreigend drietal van Zoetermeer naar Den Haag

08-12-2018 - Zaterdagochtend 8 december hielden agenten drie verdachten aan op de Maanweg in Den Haag na een achtervolging die begon op de Van der Hagenstraat in Zoetermeer. Een medewerker van een horecagelegenheid belde rond 04:00 uur de politie omdat een van de gasten zich agressief gedroeg en dreigde een vuurwapen te gebruiken. Ook zou hij een geldbedrag uit handen van een medewerkster hebben gestolen Daarna ging deze persoon er samen met twee anderen vandoor in een auto.

Verdachten negeren waarschuwingsschoten van politie op A12

08-12-2018 - Een medewerker van een horecagelegenheid in de Van der Hagenstraat in Zoetermeer belde rond 04:00 uur de politie vanwege agressief gedrag van één van haar gasten. Zo had hij onder andere een geldbedrag uit de handen van een medewerkster gestolen. Ook zou hij met...

Drie aanhoudingen na bedreiging in horecagelegenheid

08-12-2018 - Zoetermeer/Den Haag - Zaterdagochtend hielden agenten drie verdachten aan op de Maanweg na een achtervolging, die begon op de Van der Hagenstraat in Zoetermeer. Een medewerker van een horecagelegenheid belde rond 04:00 uur de politie omdat een van de gasten zich agressief gedroeg en dreigde een vuurwapen te gebruiken. Ook zou hij een geldbedrag uit handen van een medewerkster hebben gestolen Daarna ging deze persoon er samen met twee anderen vandoor in een auto.