Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 10 april in Wassenaar

14-03-2018
-

U wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als u tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Workshop Dossieropbouw en ontslag van een halve dag leert u over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan.

Cursus Sociale Hygiëne op 4 en 11 april in Den Haag

08-03-2018
-

Wegens groot succes organiseert KHN regio Zuid-Holland Noord dit jaar samen met ROC Mondriaan weer een cursus Sociale Hygiëne. Schenkt u alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of uzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Gaat u mee met KHN on Tour Rotterdam?

26-02-2018
-

Wilt u als horecaondernemer horen, zien en proeven wat de allerlaatste trends en ontwikkelingen zijn? Met een groep ondernemers uit uw eigen regio op pad gaan? Ga dan op dinsdag 27 maart mee met KHN on Tour Rotterdam!

Bhv-training 9 april in ADO Cars Jeans Stadion Den Haag

16-02-2018
-

In ieder bedrijf moet een aantal medewerkers benoemd zijn die de bedrijfshulpverleningstaken kan uitoefenen. Op de site van KHN kunt u precies nagaan welke eisen er worden gesteld volgens de wet.

Notulen ALV 22 januari 2018 KHN Zoetermeer Oostland

06-02-2018
-

Afgelopen 22 januari heeft KHN Zoetermeer-Oostland haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden bij Woodstone.

Lokaal horecanieuws in de media

Streekproducten receptenboek

23-03-2018 - Wouter Steeneveld is de eigenaar van restaurant De Vang in Nootdorp. Hij werkt momenteel aan een streekproducten receptenboek. Een toegankelijk, modern, maar vooral leuk en bruikbaar kookboek voor de thuiskok. Dit wil hij vullen met allemaal recepten met ingrediënten uit onze gemeente.

Schoten gelost bij nachtclub Zoetermeer

21-03-2018 - ZOETERMEER - Bij discotheek Club One in Zoetermeer is dinsdagavond geschoten. Bij de toegangsdeur zijn meerdere hulzen aangetroffen.? GinoPress B.V.De recherche is op zoek naar getuigen van het schietincident dat rond 23:00 uur plaatsvond bij de club op de Van der Hagenstraat. Er is niemand gewond geraakt.

Chocola, ijs en koffie in nieuwe zaken in Zoetermeer, Delft en Leidschendam

18-03-2018 - Horecatopman René Bogaart opent drie nieuwe zaken in deze regio waar ijs, chocola en koffie worden verkocht. Zoetermeer heeft de primeur.Het nieuwe 'zusje', zoals René Bogaart de zaak noemt, staat vlak naast zijn succesvolle restaurant Pavarotti op het Stadhuisplein in Zoetermeer. In mei wordt...