Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

Cursus Arbeidsrecht "Personeel in de horeca" op 27 juni in Leiden

22-05-2018
-

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Maurice Claessen

09-04-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Maurice Claessen en per 6 april 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Notulen ALV 22 januari 2018 KHN Zoetermeer Oostland

06-02-2018
-

Afgelopen 22 januari heeft KHN Zoetermeer-Oostland haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden bij Woodstone.

Lokaal horecanieuws in de media

Superleuk, zomers festival: Summer@Cadenza

22-06-2018 - Vier de zomer in Zoetermeer! De horecaondernemers aan het gezellige Cadenza-horecaplein in het Stadshart organiseren in de maanden juli, augustus en september een superleuk evenement voor alle Zoetermeerders: [email protected]. Met een uitgebreid programma met een smoking BBQ, picknicken in het gras, een foute bonte avond, een silent dico en een open lucht bioscoop moet je deze zomer in het Stadshart zijn.

Weekendaanbiedingen in Zoetermeer: sla je slag!

22-06-2018 - Een driegangen keuzemenu all-in voor maar 37 euro per persoon. Culinair en sfeervol uit eten kun je bij restaurant Hoeve Kromwijk. Een aperitief naar keuze, twee glazen huiswijn of twee andere drankjes uit het Hollands assortiment, een voor-, hoofd- én nagerecht en ook nog koffie of thee toe. Wat een feest! De aanbieding geldt tot 1 september a.s.

WIE WORDEN DE SPORTERS VAN ZOETERMEER 2017?

22-06-2018 - Op vrijdag 6 juli 2018 vindt het Sportgala Zoetermeer plaats tijdens festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer. Tijdens het Zoetermeerse Sportgala wordt bekend gemaakt wie de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent van Zoetermeer van het jaar 2017 zijn. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe categorie: de meest maatschappelijke sportaanbieder van 2017. Deze nieuwe categorie is ingevoerd omdat het belang van sportverenigingen heel groot is in binnen Zoetermeer.