Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Verkoop oude sieraden in Hotel NH Zoetermeer

15-08-2019 - Wie oude sieraden en goud- of zilverwaar wil verkopen, kan op zondag 18 augustus  tussen 11.00 en 17.00 uur terecht in Hotel NH Zoetermeer. Chris van Waes, een gediplomeerd juwelier uit Poeldijk, is daar aanwezig. Hij is gespecialiseerd in oude sieraden en hij koopt deze van particulieren in. Ook onderwerpt hij de aangeboden gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling.

Het nieuwe CulturA komt er snel aan

14-08-2019 - Theater CulturA wordt sinds vorige week verbouwd. De Stichting CulturA & Zo is de nieuwe exploitant. Het theater in de Dorpsstraat in Nootdorp gaat transformeren tot een bruisend cultureel en sociaal ontmoetingscentrum dat zeven dagen per week vanaf 9.00 uur in de morgen tot minimaal 21.00 uur in de avond open is. 'Jessica en Jules' worden onder de noemer 'Ont-moeten' gastvrouw en gastheer in het nieuwe CulturA Cultuur Café. Maandagmorgen vroeg - op de toekomstige openingstijd 9.

Morgen Ouder en Kindcafé in Zoetermeer

13-08-2019 - In het Forum Café van het Forum Zoetermeer is morgenochtend van 09.00 tot 10.30 uur weer een editie van het Ouder en Kindcafé. De toegang is gratis en van tevoren opgeven is niet nodig.