Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Verslag ALV en nieuwe netwerkborrel Zoetermeer-Oostland

15-01-2019
-

Op 14 januari jongstleden vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Zoetermeer-Oostland bij Happy Moose te Zoetermeer.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Casa Rodizio allebei de paasdagen open

18-04-2019 - Nootdorp- Op de Markt in Nootdorp (tegenover winkelcentrum de Parade) vindt u het prachtige restaurant Casa Rodizio. Heeft u nog geen plannen met de Pasen? Reserveer snel een gezellig tafeltje voor de brunch of het di. U kunt heerlijk onbeperkt genieten van vers gegrild vlees, kip, vis, garnalen, verse ananas en nog heel veel meer. Het buffet staat helemaal centraal tijdens de Pasen.

Brocante is leukste restaurant van de gemeente

17-04-2019 - Pijnacker - Maandagavond mocht het team van Brasserie Brocante hun award in ontvangst nemen: ze zijn verkozen tot het leukste restaurant van Pijnacker-Nootdorp! Met maar liefst twee prijzen keerden ze huiswaarts: de prijs voor de meeste stemmen én voor de hoogste waardering. "Het was de eerste keer dat we meededen aan deze verkiezing en we hebben gelijk gewonnen!", vertelt Shiara van der Toolen van Brocante enthousiast.

Er verrees iets heel futuristisch aan de Voorweg

16-04-2019 - Zoetermeer toenZoetermeer had in 1978 een nationale primeur met Olympus. Voor het eerst waren zwembaden, sporthal en bistro in één koepel ondergebracht. Het Cuypersgenootschap en erfgoedvereniging Bond Heemschut willen het complex nu beschermen als monument. Deze week in de historische rubriek Zoetermeer Toen het verhaal...