Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

Lunchbijeenkomst ‘De voordelen van sociaal werkgeverschap’ van het Ambassadeursnetwerk

28-05-2019
-

Wil jij een kans geven aan mensen met een arbeidsbeperking en zoek je naar een manier om daarmee te beginnen? Of wil je meer weten over de kansen van de Banenafspraak en interessante voordelen? Kom dan naar de lunchbijeenkomst ‘De voordelen van sociaal werkgeverschap’ van het Ambassadeursnetwerk.

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Verslag ALV en nieuwe netwerkborrel Zoetermeer-Oostland

15-01-2019
-

Op 14 januari jongstleden vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Zoetermeer-Oostland bij Happy Moose te Zoetermeer.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

20ste editie van Culinair Zoetermeer net even anders

17-06-2019 - Hoewel Culinair Zoetermeer voor de 20ste keer wordt gehouden, is geen editie hetzelfde. Ook dit jaar is de invulling weer anders dan voorheen.

Overspelige man mishandeld en beroofd door partner

17-06-2019 - Een overspelige man had een afspraak gemaakt via een datingsapp om sex te hebben in een hotel in Nootdorp. Tot zijn grote schrik kwam alleen niet zijn afspraakje binnengelopen.  Terwijl de man naakt in bed lag, stapte niet zijn zogenaamde date de kamer binnen, maar zijn partner Rosalia en een paar buren. Zij had een nep-account aangemaakt onder de naam Susanen wist hiermee haar man naar het hotel te lokken. Vervolgens werd hij mishandeld en geslagen.

Vader van Laura H. en schrijver Thomas Rueb voor literaire middag in Vught

16-06-2019 - VUGHT - In het Strandpaviljoen in Vught (Boslaan 44) vertelt schrijver Thomas Rueb deze zondagmiddag over zijn boek Laura H. Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. De vader van Laura H. geeft een toelichting tijdens de bijeenkomst die om 16.00 uur begint.  In de zomer van 2016 werd buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit 'Sweet Lake City'. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis.