Afdeling Zoetermeer-Oostland

KHN afdelingsnieuws

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Laat je inspireren door PIMP in de Rijswijkse Schouwburg!

18-02-2019
-

Maandagavond 25 februari is de Rijswijkse Schouwburg het bolwerk van gastvrijheid tijdens de PIMP Theatershow. Volgens velen het leukste personeelsuitje voor de horeca. Nu te boeken met 5 euro korting. Zorg dat je erbij bent!

3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

12-02-2019
-

Wanneer je als horecabedrijf MBO BBL-leerlingen wilt opleiden, moet je een erkend leerbedrijf zijn. KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt samen met Horeca Academie een 3-daagse opleiding aan tot Leermeester.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 maart in Leidschendam

04-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Verslag ALV en nieuwe netwerkborrel Zoetermeer-Oostland

15-01-2019
-

Op 14 januari jongstleden vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Zoetermeer-Oostland bij Happy Moose te Zoetermeer.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Schietincident in centrum Zoetermeer

20-02-2019 - De politie doet onderzoek bij Club Cobra aan de Amsterdamstraat. Daar werden gisteravond in de omgeving van de horecagelegenheid enkele harde knallen gehoord en in de muur werden enkele kogelinslagen aangetroffen. Dat meldt de politie vandaag. Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er in de buurt van de club harde knallen waren gehoord. Aanvankelijk leek er niets te zien in de omgeving, maar na nader onderzoek bleken er in de muur van de horecagelegenheid enkele kogelinslagen te zitten.

Horecagelegenheid beschoten in Zoetermeer

20-02-2019 - Bij een horecagelegenheid aan de Amsterdamstraat in Zoetermeer zijn enkele kogelinslagen aangetroffen in de muur van het pand. Dinsdagavond zijn ook enkele harde knallen gehoord in de omgeving van het gebouw, meldt de politie woensdag. De meldingen over de knallen kwamen binnen rond 23.30 uur. De politie zette het gebied af en even later werd met behulp van een speurhond in de buurt van het pand kogelhulzen gevonden. Na het onderzoek werd de weg weer vrijgegeven voor onderzoek.

Politie onderzoekt schoten op Club Cobra in Zoetermeer

20-02-2019 - De politie doet onderzoek bij Club Cobra aan de Amsterdamstraat in Zoetermeer. Dinsdagavond 19 februari werden in de omgeving van deze horecagelegenheid enkele harde knallen gehoord en in de muur werden enkele kogelinslagen aangetroffen. Rond 23:30 uur kreeg de politie een melding dat er in de buurt van de horecagelegenheid harde knallen waren gehoord.