Afdeling Zuid Beveland

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Zeeland puilt uit met Pasen

20-04-2019 - Volgens VVV Zeeland is 90 procent van de accommodaties aan de kust volgeboekt. ,,Dat is een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar. Toen was 75 procent van de accommodaties bezet", zegt directeur Erik van den Dobbelsteen.Verder van de kust is het ook druk: op Zuid-Beveland is minstens 80 procent van de campings, hotels en bed...

Zeeland is erg in trek met Pasen

19-04-2019 - Volgens VVV Zeeland is negentig procent van de accommodaties aan de kust volgeboekt. ,,Dat is een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar. Toen was 75 procent van de accommodaties bezet", zegt directeur Erik van den Dobbelsteen.Verder van de kust is het ook druk: op Zuid-Beveland is minstens tachtig procent van de campings, hotels en bed...

Marktconsultatie Ontwikkeling Sportcentrum Kapelle

15-04-2019 - Omschrijving Marktconsultatie voor het ontwikkelen van een sportcentrum in Kapelle, provincie Zeeland. Contactpersoon: Gerard van Kempen Procedure: Openbare procedure Aanbestedende dienst: Stichting Inkoopbureau West-Brabant Digitaal inschrijven: Nee Plaats van uitvoering (NUTS code): Nederland (NL000)     CPV code(s): 45212000: Gebouwen voor vrijetijdsbesteding, sport, cultuur, logies en restaurant     Aangekondigd op 15.04.2019 Sluiting op 04.06.